Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν χάνει η Επανομή

 

Οι «πράσινοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον ΠΑΟΚ.

 

 

Για 15ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας η Αναγέννηση Επανομής είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη. Οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη μετά τη νίκη τους (2-1) επί του Άρη, έφτασαν μια ανάσα από την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, όμως ο Γιώργος Γεωργιάδης με εκπληκτική προσπάθεια στο 73’ διαμόρφωσε το 2-2 στο φιλικό που έγινε το Σάββατο (09/10) στο γήπεδο «Νίκος Σαράφης».

 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Γιάννη Γκέσιο. Ο Βιεϊρίνια στο 14’ με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Φιρινίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα την έστειλε στα δίχτυα, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 18’ ο Πορτογάλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 33’ με τον Σταύρο Τσουκαλά. Ο Σπαντάτσιο σέντραρε και ο μέσος του ΠΑΟΚ με κεφαλιά ισοφάρισε.

 

Η Επανομή πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 38’. Ο Παπαστεργίου σέντραρε από δεξιά και ο Τάσιο με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, με τους γηπεδούχους στο 70’ να φτάνουν κοντά στο 3-1, όμως ο Χαλκιάς έσωσε την εστία του στο τετ α τετ με τον Δανίδη. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 73’. Ο Γεωργιάδης έπειτα από πάσα του Κίτσιου με εκπληκτική προσπάθεια πέρασε τρεις παίκτες και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-2.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης (34’ Ταταρίδης), Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Γκέσιος, Κάτσε, Γεωργίου, Τιάγκο, Τάσιο, Καραμανλής. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καρλάο, Μαυροματίδης, Κουρδάκης, Τιάγκο, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Δεινόπαπας, Ασλανίδης, Πολίτης, Δανίδης, Μπούτρικς, Παπαδόπουλος, Κουλίδης.

 

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Σπαντάσιο, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Ιντζίδης,  Ίβιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου, Μπολόσης.

 

Last modified onΣάββατο, 08 Οκτώβριος 2011 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep