Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έλειπε πολύ ο Μπόγιοβιτς…»

Ο Μάκης Χάβος παραδέχτηκε ότι πλέον τίποτα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δήλωσε μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ήταν ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι πολλές φορές κρίνονται στο ένα γκολ. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλη η απώλεια του Μπόγιοβιτς, ενός παίκτη που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας γιατί το παιχνίδι μας στηριζόταν σε αυτόν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας κόψει την ανάπτυξη από πίσω και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκαριστούμε και η ομάδα να γίνει περισσότερο νευρική.

Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο πιεστικοί. Οι αλλαγές προσπάθησαν να δώσουν μία βοήθεια στην ομάδα. Εγώ θέλω να πω ότι η ομάδα χρειάζοται τη στήριξη του κόσμου του Παναιτωλικού γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Τώρα πλέον η απευθείας άνοδος δεν είναι στα πόδια μας. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία και στον κόσμο του Παναιτωλικού να παλέψουμε και στα δύο παιχνίδια και αυτό να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε.

Η αντίπαλη ομάδα ήταν ξεκάθαρο ότι ήρθε να πάρει τον ένα βαθμό. Είναι επιλογή του καθενός να επιλέγει να παίζει όπως θέλει. Τα παιχνίδια είναι πολλά και όταν λείπει ένας πολύ σημαντικός παίκτης όπως ο Μπόγιοβιτς, καταλαβαίνετε ότι οι λύσεις περιορίζονται. Σίγουρα κανένας μας δεν σκεφτόταν τα πλέι οφ. Ο στόχος μας ήταν και είναι η απευθείας άνοδος. Εάν η ομάδα δεν βγει απευθείας είμαστε υποχρεωμένοι και εγώ ειδικά να ετοιμάσω την ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα πλέι οφ».

Media

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep