Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Για τον κόσμο του ο Φωκικός

Η σεζόν ολοκληρώνεται σε τρεις αγωνιστικές για τον Φωκικό και η ομάδα της Άμφισσας θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικές εμφανίσεις.

Την Κυριακή το συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου τίθεται αντιμέτωπο στην Άμφισσα με την ΑΕΛ, ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για καμία ομάδα. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Φωκικού θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο, γι' αυτό θέλουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.
Οι απουσίες πάντως δεν λείπουν και είναι και αρκετές. Στρατευμένοι είναι οι Απόστολος Παπαζούδης, Δημήτρης Μαρτίνος, Απόστολος Αργυρός και Νίκος Θωμόπουλος, ενώ από Δευτέρα τον ίδιο... δρόμο θα χαράξει και ο Ανέστης Νάστος.
Από εκεί και πέρα οι Γιώργος Θέος και Γιάννης Λουκίνας είναι τραυματίες, εγχειρισμένος ο Κώστας Μανιάτης, ενώ επιστρέφουν οι Νάστος, Καραπέτσας και Σκαρίμπας. Ο Δημητρίου σκοπεύει να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Ο τεχνικός του Φωκικού κάλεσε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στο γήπεδο και πριν από την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» θα ανακοινώσει την αποστολή.

Last modified onΣάββατο, 18 Μάιος 2013 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep