Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαψεύδει ο Φωκικός

Με ανακοίνωση του, ο Φωκικός διαψεύδει όλες τις κινήσεις για αποχωρήσεις. Με ανακοίνωση του, ο Φωκικός διαψεύδει όλες τις κινήσεις για αποχωρήσεις.

Κανένα από τα σενάρια αποχωρήσεων δεν ισχύει σύμφωνα με τη διοίκηση του Φωκιού, η οποία ξεκαθάρισε πως όλες οι κινήσεις θα σχεδιαστούν και θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Φωκικός τόνισε πως δεν έχει προχωρήσει σε καμία κίνηση για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ της ομάδας και όλα θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και των τριών ματς που απομένουν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ επιθυμεί να καταστήσει σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι, τα αναγραφόμενα σε διάφορα ΜΜΕ για ανανεώσεις συμβολαίων ή αποχωρήσεις παιχτών της ομάδας μας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όσο το Πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν ασχολούμαστε και δεν συζητάμε τέτοια σενάρια.

Θα το κάνουμε ωστόσο αμέσως μετά το πέρας των τριών τελευταίων παιχνιδιών και όταν ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο. Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τα θέματα της ομάδας μας, έχει ισχύ μόνον εφόσον ανακοινώνεται από το www.fokikos.gr».

Εκ του Δ.Σ

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep