Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Το μυαλό στη Football League

Ο Ηρακλής Ψαχνών αναμένει ενημέρωση σχετικά με τον φάκελο της UEFA.

Η ομάδα της Εύβοιας έχει δώσει εντολή σε δικηγόρο να μάθει τι αναφέρει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία στον φάκελο που απέστειλε για τον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής και ακολούθως θα ετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή. Μέχρι τώρα οι «πράσινοι» δεν έχουν ενημέρωση για το περιεχόμενό του και παρότι τονίζουν ότι δεν έχει συμβεί τίποτα το μεμπτό, έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Την Πέμπτη (16/05) το πρωί έγινε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον Παναιτωλικό και πλέον το βλέμμα έχει στραφεί στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Γαζώρου. Ένα παιχνίδι αδιάφορο, στο οποίο, όμως ο Ηρακλής Ψαχνών θέλει να παραταχθεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του μετά το 70' του αγώνα της Τετάρτης (15/05), αλλά στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου δεν υπολογίζεται ο Πλάτανος που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Ζουλιώτης.

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2013 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep