Σακελλαρίδης: «Κανένα παράπονο»

Ο τεχνικός της Επανομής, Νίκος Σακελλαρίδης επανέλαβε ό,τι και στα προηγούμενα ματς…

Ο προπονητής των «πράσινων» δήλωσε μετά την ήττα (3-1) από τον Ηρακλή: «Έπαιζαν δύο ομάδες με εκ μεγάλη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο στόχος ήταν εντελώς διαφορετικός. Εμείς, που εδώ και εννιά αγωνιστικές έχουμε χάσει το τρένο της παραμονής, λέμε να παίξουμε ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, απλά και μόνο να ευχαριστήσουμε τους εαυτούς μας και αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια ως το τέλος του πρωταθλήματος, για να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια.

Αυτό είχα τονίσει στα παιδιά από την πρώτη φορά που ανέλαβα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά από δικά μας λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ, ο Ηρακλής πιο έμπειρη ομάδα από μας, τα εκμεταλλεύτηκε και βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Έκανε και το τρίτο γκολ και νομίζω πως τέλειωσαν όλα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, άλλωστε και στο 3-0 δεν παράτησαν το παιχνίδι, όπως κάνουν σε κάθε ματς και κατορθώσαμε και μειώσαμε.

Θα κοιτάξουμε τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια που έχουν μείνει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο ελέυθερο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του κ. Χατζηνικολάου να είναι αυτή που θα πάρει ένα από τα εισιτήρια για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep