Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βγαίνει απόφαση για τον Θρασύβουλο

 

Στην Επιτροπή Εφέσεων βρέθηκαν οι «πράσινοι» την Πέμπτη (06/10).

 

 

Οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ πήραν προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα έως το μεσημέρι (12:00) της Δευτέρας (10/10). Αντίθετα, άμεσα θα βγει απόφαση για την ομάδα της Φυλής.

 

Για την υπόθεση του Θρασύβουλου βασικός μάρτυς ήταν ο Αλέξης Κούγιας, που είπε:«Ο διαιτητής Δημητρόπουλος είναι ένα «σάπιο φρούτο». Έχω κάνει καταγγελία παλαιότερα για αυτόν. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν το έχω δει και δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε».

 

Ο Δημητρόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: «Εκτιμώ τον κ. Κούγια. Ένα περιστατικό είχαμε πριν επτά χρόνια όταν διαιτήτευσα το Λαμία-ΠΑΣ για την Γ’ Εθνική. Είχα πρόβλημα με το βοηθό σε εκείνο το παιχνίδι γιατί χτυπήθηκε και πήγα μάρτυρας κατά του κ. Κούγια».

 

«Ταλαιπωρούμαι από τον Ιούλιο για αυτό το θέμα. Πήρα έκθεση με άριστα και βαθμό 8,5 για αυτό το παιχνίδι, στις έξι αγωνιστικές που απέμεναν με όρισαν σε τρία παιχνίδια. Είμαι διαιτητής από το 1998. Θέλω να βγει απόφαση όσο το δυνατό πιο γρήγορα καθώς συνεδριάσει η ΚΕΔ για να συμπληρώσει τους πίνακες της Super League».

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θρασύβουλος, Κώστας Μασούρης, τόνισε: «Για την αποκατάσταση του ονόματος του Θρασύβουλου, θέλουμε να βγει πολύ γρήγορα η απόφαση. Η ΠΑΕ έχει βοήθεια από το Δήμο Φυλής, αλλά υπάρχει πολυμετοχικότητα».

 

Η απόφαση για το Θρασύβουλο είναι η μοναδική που θα βγει νωρίτερα από τις άλλες, αφού δε ζητήθηκε προθεσμία για υπομνήματα.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep