Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μούτας: «Τώρα τα δύσκολα»

Ο συνεργάτης του Γιάννης Χατζηνικολάου στον Ηρακλή, Δημήτρης Μούτας σημείωσε ότι το δύσκολο είναι να μείνει ο Γηραιός» στην τριάδα.

Ο Μούτας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4» και μίλησε για το «διπλό» στο «Ελ Πάσο» και την επόμενη μέρα στον Ηρακλή. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη του Ηρακλή στην Καλλιθέα: «Καταφέραμε και κάναμε ακόμη ένα βήμα, μπήκαμε μέσα στην τριάδα. Αλλά κοιτάμε πλέον μόνο το μέλλον. Σε δύο εβδομάδες παίζουμε τον Πανσερραϊκό, ο στόχος είναι να πάρουμε την νίκη σε εκείνο το ματς. Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και την τόνωση ψυχολογίας, να τους κάνουμε να νιώσουν πως είναι κομμάτι της ομάδας, μπορούμε να κάνουμε πράγματα».

Για την ομαδικότητα των παικτών τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό πράγμα, να έχει μια ομάδα παίκτες που να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις κι ας μην παίζουν και όταν έρχονται τα ματς να μας στηρίζουν πολύ. Έχουμε καταφέρει να έχει ομοιγένεια η ομάδα, το αγωνιστικό πλάνο να βγαίνει στο μέγιστο και να έχουμε αποτελεσματικότητα, να μπορούμε να βάζουμε γκολ και να παίρνουμε τις νίκες. Γιατί υπήρχαν και παιχνίδια που είχαμε πολλές ευκαιρίες».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Ζητώ από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για όλους μας και για τους παίκτες είναι σπουδαίο να γυρνάει σε κάθε ματς στην κερκίδα και να βλέπει κόσμο της ομάδας εκεί πέρα.

Καταφέραμε να κερδίσουμε χτες, μπήκαμε στην τριάδα, τώρα το δύσκολο είναι να κρατηθούμε εκεί. Βήμα- βήμα πηγαίνει η ομάδα, από όλους και σε όλους τους τομείς. Η διοίκηση, η ομάδα, όλοι προσπαθούν να βάλουν το λιθαράκι τους ώστε να πετύχει τον στόχο της. Οι περισσότεροι είναι από το καλοκαίρι, κάποιοι και περισσότερο καιρό στην Ελλάδα και έχουν καταλάβει το ποδόσφαιρο που παίζεται εδώ και ποιος είναι ο Ηρακλής».

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep