Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρίνεται η παραμονή τους

Ο Πιερικός μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο στους αγώνες που δίνει, υπάρχει ωστόσο μία σημαντική παράμετρος που πρέπει να τεθεί στα υπόψιν των παικτών.

Ως γνωστόν το προπονητικό επιτελείο της ομάδας της Κατερίνης επέλεξε να βασιστεί στα τελευταία παιχνίδια της Football League σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δεν τα πήγαν καλά και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια. Προς το παρόν στα περισσότερα ματς δεν έχουν δείξει το απαιτούμενο αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Γι' αυτό οι αγώνες που έρχονται θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ό,τι αφορά στην παραμονή τους και τη νέα χρονιά στον Πιερικό. Ο Γιώργος Φοιρός περιμένει άμεσα βελτίωση. Δεν είναι ο στόχος οι βαθμοί, αφού ούτως ή άλλως η παραμονή έχει επιτευχθεί, αλλά το καλό ποδόσφαιρο και να βγει η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιερικός θα παίξει τη Μεγάλη Τρίτη με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00). Μάλιστα η ΠΑΕ Άρης όρισε γενική είσοδο 5€ και ενημέρωσε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 23:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep