Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Το τρένο χάνεται για την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ακόμα και με το απόλυτο μέχρι το φινάλε δεν θα έχει σίγουρη τη συμμετοχή στα play off.

«Τελικό» χαρακτήρισαν στη Λάρισα τον αγώνα με την Καλλονή και τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον πόντο. Οι «βυσσινί» όχι μόνο έχασαν τις ελπίδες για απευθείας άνοδο, αλλά βλέπουν ακόμα και τον στόχο της συμμετοχής στα play off να απομακρύνεται. Βρίσκεται ήδη 6 πόντους πίσω από τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις των μπαράζ και παρότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ευνοϊκό, ακόμα και το 3Χ5 είναι πιθανό να μην την εξασφαλίσει...

Στα πέντε ματς που απομένουν η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους: Καβάλα (εκτός), Βύζαντα Μεγάρων (εντός), Φωκικό (εκτός), Δόξα Δράμας (εκτός) και Καλλιθέα (εντός). Θα πρέπει δηλαδή να κατακτήσει δύο νίκες περισσότερες από τις ομάδες που βρίσκονται σε τροχιά μπαράζ, χωρίς να υπολογίζεται το σημερινό παιχνίδι, Εργοτέλη - Ολυμπιακού Βόλου.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΛ υπερτερεί στις ισοβαθμίες με Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, υστερεί στις ισοβαθμίες με Πανσερραϊκό, ΑΕΛΚ, ενώ σε πιθανή ισοβαθμία με τη Νίκη Βόλου θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση λόγω των δύο ισοπαλιών.

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 01:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep