Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν θα πάμε στις παραλίες»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για το πολύ καλό κλίμα της ομάδας και την χαρά των αναπληρωματικών για τη νίκη της ομάδας. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για το πολύ καλό κλίμα της ομάδας και την χαρά των αναπληρωματικών για τη νίκη της ομάδας.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε πως δεν τους εφησυχάζει ούτε η διακοπή, ούτε το ότι βρέθηκε ο Ηρακλής στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και τις θέσεις της ανόδου.

Στην στήριξη των αναπληρωματικών στους βασικούς και την θετική αύρα της ομάδας, στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Χαζτηνικολάου.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το διπλό σε μια δύσκολη έδρα, με μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω περισσότερα συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν σήμερα μεγαλύτερα διότι προσπάθησαν να εμψυχώσουν και να δώσουν θετική αύρα σους συμπαίκτες τους. Η μεγαλύτερη νίκη είναι όταν φτάνουμε σε σημείο οι παίκτες που δεν αγωνίζονται να είναι διπλά χαρούμενοι για την εικόνα της ομάδας».

Ο Ηρακλής βρέθηκε για πρώτη φορά στην τριάδα της απευθείας ανόδου. Σας βοηθά αυτό;

«Η προσπάθεια συνεχίζεται πάντα, είτε είσαι δεύτερος είτε τελευταίος, πάντα εξαρτάσαι από το πώς είσαι εσύ. Τα παιδιά σίγουρα θα είναι με καλύτερη διάθεση. Η πίστη και η θέληση υπάρχει πάντα σε αυτό που κάνουμε και θα την κρατήσουμε σε κάθε αγώνα».

Το ότι θα υπάρχει ανάπαυλα για ανάσες είναι σημαντικό;

«Το δύσκολο θα είναι το μετά τη διακοπή, αφού σε λιγότερο από 15 μέρες θα δώσουμε πάλι πέντε ματς. Η προσπάθεια που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά είναι πάρα πολύ μεγάλη σε όλη τη σειρά των αγώνων. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να πάμε στις παραλίες».

Ο τραυματισμός του Τάι είναι σοβαρός;

«Υπάρχει μια ενόχληση στον δικέφαλο και βγήκε για να μην υπάρχει υποτροπή και τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα».

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep