Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη γιατί χάνεται...

«Τελικός» για την ΑΕΛ το παιχνίδι με την Καλλονή στο AEL FC Arena. Εκτίει με Βύζαντα και Φωκικό ο Ραπτάκης.

Ξέρουν καλά στην ΑΕΛ ότι και με ισοπαλία κόντρα στην Καλλονή θα είναι δύσκολο να προλάβουν το τρένο των πλέι οφ. Ασφαλώς και τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά αν δεν έχανε η ομάδα στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή, αλλά επειδή το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, το συγκρότημα του κάμπου θα τα δώσει όλα για το τρίποντο σε βάρος των νησιωτών. Εκείνο που καθιστά ακόμα πιο... δισεπίλυτο το παζλ της νίκης είναι ότι οι Καλλονιάτες «καίγονται» εξίσου για το τρίποντο.
Απέναντι στην πρώην ομάδα του ο Τίμος Καβακάς προσπαθεί να βρει λύσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά στο επιθετικό κομμάτι, αφού το πρόβλημα το μεγάλο της ΑΕΛ εστιάζεται στο γκολ. Χαρακτηριστικά είναι όσα είχε πει ο κόουτς των Λαρισαίων στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον «Γηραιό»: Στο ένα τετ α τετ πετάξαμε τη μπάλα στα πουλιά, στο άλλο πήγαμε να περάσουμε και τον τερματοφύλακα. Εκεί που φτάνει, δεν μπορεί να κάνει κάτι ο προπονητής. Να πάμε εμείς να βάλουμε το γκολ; Ο Θανάσης (σ.σ. Τσίγκας) δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο».
Ενδεικτικό της κρισιμότητας του παιχνιδιού με την Καλλονή είναι το γεγονός ότι ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Ραπτάκης (αριστερά στη φωτ.) θα χρησιμοποιηθεί κανονικά, παρ' ότι έχει συμπληρώσει κάρτες. Δηλώθηκε να εκτίσει με Φωκικό και Βύζαντα, οπότε με Καλλονή και Καβάλα είναι διαθέσιμος.

Last modified onΠαρασκευή, 26 Απρίλιος 2013 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep