Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Χάσαμε από τον εαυτό μας»

Δυσκολεύουν τα δεδομένα στην ΑΕΛ αναφορικά με την άνοδο κατά τον προπονητή των «βυσσινί», Τίμο Καβακά.

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή ο προπονητής των Λαρισαίων είπε: 

«Για το ματς δεν θα πω πολλά. Σήμερα χάσαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Παίζαμε μόνοι μας και καταφέραμε να χάσουμε. Είμαστε άξιοι συγχαρητηρίων. Και κάτι ακόμη. Ο εγωισμός δεν διδάσκεται. Ή τον έχεις ή δεν τον έχεις. Πρέπει να βρούμε τον χαμένο μας εγωισμό και να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αν θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία. Ο εγωισμός δεν διδάσκεται, είναι έμφυτος. Όσοι είμαστε και για όσο μείνουμε σε αυτή την ομάδα, ένα μήνα ή ένα χρόνο, οφείλουμε να αφήσουμε κάτι» είπε ο Τίμος Καβακάς στο ματς του Καυτανζόγλειου και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις.

Για την απευθείας άνοδο απαιταίται το 6 στα 6. Είναι εφικτό;

«Μετά την σημερινή ήττα δυσκολεύουν πολύ τα πράματα. Πρέπει να κερδίζουμε και να στραβοπατήσουν οι αντίπαλοι. Δύσκολο, αλλά πιθανότητες υπάρχουν. Δεν φτάνει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ούτε μπορούμε να βγάζουμε τα κομπιουτεράκια και να κάνουμε υπολογισμούς. Θα φανεί την Κυριακή αν έχουμε εγωισμό».

-Τα 3 χαμένα τετ-α-τετ είναι ζήτημα ποιοτικής αδυναμίας, συγκυρίας ή κάτι άλλο;

«Στο ένα πετάξαμε τη μπάλα στα πουλιά, στο άλλο πήγαμε να περάσουμε και τον τερματοφύλακα. Εκεί που φτάνει, δεν μπορεί να κάνει κάτι ο προπονητής. Να πάμε εμείς να βάλουμε το γκολ; Θα ακούσουμε πάλι καλά λόγια, αλλά τι σημασία έχουν; Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει».

-Ο Ηρακλής είναι ομάδα ουσίας;

«Αφού πήρε το αποτέλεσμα, προφανώς. Πάντως και γι’ αυτόν θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Ίσως ξαναβρεθούμε στην πορεία».

-Για την άμυνα:

«Ό,τι λάθος κάνουμε το πληρώνουμε. Ήταν παιδικό το λάθος στη φάση του πέναλτι».

-Είστε απογοητευμένος;

«Θυμωμένος είμαι. Γιατί δεν έχω μάθει να χάνω. Αυτό είναι το πρόβλημα με μένα»

-Για το γεγονός ότι ξεκίνησε ο Ραπτάκης αντί του Γιώτα που ήταν πιο έτοιμος:

«Πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο χθες και τα παιδιά παίζανε, αφού παιδιά είναι και έγινε ένα ατύχημα. Ο Γιώτας λιποθύμησε και τον τρέχαμε στο Διαβαλκανικό βραδιάτικα. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα, Δεν νομίζω, πάντως, ότι ο Ραπτάκης ήταν κακός».

-Θα μπορούσατε να είχαμε ρισκάρει με τις αλλαγές νωρίτερα;

«Στο ημίχρονο έγινε η πρώτη και στο 59’΄η δεύτερη. Πόσο πιο νωρίς δηλαδή; Έχουμε 4 τετ-α-τετ και κατοχή μπάλας 80-20. Το θέμα ήταν να κάνουμε αλλαγή 5 λεπτά νωρίτερα; Στο 82’ η φάση με τον Πόνσε, πάντως, δεν ήταν οφσάιντ».

-Για την απουσία του Τσίγκα από την 18άδα:

«Ήταν για λόγους τακτικής. Όταν παίζει τον κράζετε, όταν δεν παίζει ρωτάτε γιατί. Ο Θανάσης δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Απρίλιος 2013 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep