Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μονόδρομος η νίκη για Ηρακλή

Έτοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Γηραιός.

Αποστολή με 20 παίκτες ανακοίνωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά την προπόνηση της Τρίτης (23/4), ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (24/4) με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο. Στον Γηραιό έχουν αντιληφθεί πόσο κρίσημη είναι η συνάντηση με τους «βυσσινί», το αποτέλεσμα της οποίας ενδέχεται να σημαίνει πολλά σε ό,τι αφορά την άνοδο στη Superleague.
Γι' αυτό ο Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουν το ματς για να είναι καλύτερη η συνέχεια.
Οι Βαγγελόπουλος, Τάι, Σουλίδης και Χιονίδης δεν κατάφεραν τελικά να είναι έτοιμοι για τον αγώνα και έμειναν εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τον Ισαάκ ο οποίος μπορεί να είχε πρόβλημα με τον αστράγαλό του αλλά συμπεριλήφθηκε στην 20άδα που ανακοινώθηκε.
Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Αλεξίου, Γεωργίου, Σαββίδης, Λόπες, Κιρόφσκι, Ουκάρ, Ζουλιέν Φερνάντες, Στεφανίδης, Παληγεώργος Χ., Νατσούρας, Σιατραβάνης, Κραγιόπουλος, Βουτσιάς, Θόρια, Παληγεώργος Γ.,Τροΐρης, Ισαάκ.

Last modified onΤρίτη, 23 Απρίλιος 2013 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep