Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εκβιάστηκε το πέναλτι»

Ο Νίκος Παντέλης υποστήριξε πως ο Ηρακλής Ψαχνών δεν έπρεπε να χάσει και πως μετά το 85ο λεπτό όλα τα σφυρίγματα ήταν υπέρ του Πανσερραϊκού.

Αφού πρώτα έδωσε τα συλληπτήρια του στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη και του Πανσερραϊκού για την απώλεια ενός μεγάλου παράγοντα που έδωσε πολλά στο ποδόσφαιρο, ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε για τα λάθη του διαιτητή.

«Εκεί που φτάσαμε το παιχνίδι ήταν αδικία για μας που χάσαμε. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι της κατηγορίας και οι δύο ομάδες έπαιξαν κλειστά. Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να μας απειλήσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε χτυπήσει στην κόντρα όμως δεν είχαμε καλή τελική φάση. Για το πέναλτι αυτό που έχω να πω είναι ότι εκβιάστηκε και περισσότερο το κέρδισε με τον τρόπο που έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι έπρεπε να πάρουμε τον έναν βαθμό.

Ήμασταν πολύ κουρασμένοι και αυτό φάνηκε. Είχαμε και απουσίες βασικών παικτών όπως του Ογιαρμπίντε και του Σεοταχούλ με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα επιθετικό πρόβλημα. Φταίμε εμείς για το αποτέλεσμα. Από το 85’ και μετά όλα τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα ήταν υπέρ του Πανσερραϊκού και απ’ ότι μου είπαν οι παίκτες μου στο πέναλτι ο ποδοσφαιριστής πριν πάρει την μπάλα είχε αρχίσει να πέφτει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και τον Μιχάλη Γρηγορίου».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε ο Παβλί Βανγκελί.

«Ήρθαμε με στόχο να μην χάσουμε σήμερα. Τα περιθώρια στένεψαν για μας. Σε μια άτυχη στιγμή χάσαμε το ματς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό».

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep