Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Κλειδί το γρήγορο γκολ»

Ο Βασίλης Βούζας επεσήμανε ότι έτσι όπως έπαιζε η ομάδα του δεν είχε τύχη.

Μετά την ήττα (3-1) από τον Παναιτωλικό ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής ανέφερε: «Με βάση τις προηγούμενες εμφανίσεις της ομάδας μου σήμερα δεν είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν ικανό αντίπαλο με ποιότητα. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό ήταν ντεσαβαντάζ για την απόδοσή μας. Δεν είχαμε τύχη έτσι όπως παίζαμε. Κάναμε λίγες φάσεις και απειλούσαμε με στημένες φάσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κούραση και να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ό,τι σήμερα. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους του ο Παναιτωλικός. Και για εμάς να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη θέση.

Όσο για το πέναλτι, νομίζω δεν είναι. Αναφορικά με την προβολή του Γκόλια, νομίζω η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας, αλλά υπάρχουν κάρτες και τραυματισμοί. Είναι αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουν. Υπάρχει όμως χημεία στην ομάδα μου. Ο Παναιτωλικός παρά τις απουσίες είναι μια έτοιμη ομάδα, έχει αρχή μέση και τέλος. Έχει όλα τα στοιχεία να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Είναι σε μια πόλη που διψάει για μπάλα και οικονομικά αυτάρκης.

Ο Νίκος Βλασόπουλος είπε: «Είχαμε τονίσει όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί θα έμπαινε δυνατά ο Παναιτωλικός. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Όμως δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε προετοιμαστεί καλά, αλλά δεν αποδώσαμε όπως το περιμέναμε. Και ο βαθμός θα ήταν σημαντικός. Πρέπει να βγάλουμε τον Θρασύβουλο από τη θέση αυτή. Κάποιοι εδώ προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα. Όμως ψυχολογικά δεν είμαστε καλά όταν νικάμε στο γήπεδο και μας αφαιρούνται βαθμοί».

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep