Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μένουμε... Arena»

Οι επισκέψεις μαθητών συνεχίστηκαν στο γήπεδο της ΑΕΛ.

Οι μαθητές του 2ου Λυκείου Λάρισας επισκέφτηκαν την Τετάρτη (17/04) το γήπεδο της ΑΕΛ στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε σχετικά:

«Ανοιξιάτικος καιρός, ό,τι πρέπει για εκδρομή. Κι αν είναι και εκπαιδευτικού χαρακτήρα ακόμα καλύτερα, καθώς συνδυάζεται «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Αυτό ακριβώς έκανε το 2ο Λύκειο Λάρισας σήμερα στο AEL FC ARENA. Εκπαιδευτική εκδρομή για δύο ομάδες μαθητών της A’ τάξης, που δουλεύουν πάνω σε δύο διαφορετικά πρότζεκτ. Το ένα τιτλοφορείται «Ατυχήματα στον αθλητισμό» και το δεύτερο «Μένουμε Λάρισα». Το τελευταίο, ειδικά για σήμερα, παραφράστηκε σε «Μένουμε… ARENA», όπως κατέδειξε ο ενθουσιασμός και η θετική διάθεση με την οποία κατέφθασαν οι μαθητές στο γήπεδο της ΑΕΛ.

Στην υποδοχή και ξενάγηση ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κος Λουκάς Σάββα, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις-απορίες και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο γνώσεων, ενημέρωσης και ετοιμότητας των μαθητών. Παρούσες και οι υπεύθυνες καθηγήτριες, κκ Γιώτα Κολυβοδιάκου και Σοφία Χριστάκη».

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep