Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χωρίς άγχος με Ηρακλή»

Ο Λευτέρης Βελέντζας αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση του Φωκικού με τον «Γηραιό».

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των Θεσσαλονικέων και βοηθός του Πέτρου Δημητρίου στον πάγκο του Φωκικού πλέον, Λευτέρης Βελέντζας φιλοξενήθηκε στον «Arena FM» και μίλησε για τον «Γηραιό», αλλά και το προσεχές ματς στην Άμφισσα, σημειώνοντας ότι οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν άγχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την χρονιά που έπαιξε στον Ηρακλή: «Είναι μια χρονιά που με σημάδεψε. Είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες. Είναι δυνατός εκτός έδρας και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλά είναι αυτό που λέγεται, ότι χτίζει έξω το γκρεμίζει μέσα».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την ανικανότητα του Ηρακλή να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αλλά και για την υπόθεση άνοδο: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, εγώ ήξερα πως το Καυταντζόγλειο είναι «φρούριο». Πάντως, πιστεύω πως ο Ηρακλής μπορεί να προλάβει την τριάδα. Με βάση τα αποτελέσματα που έχει φέρει εκτός, θα έπρεπε σίγουρα να είναι στην τριάδα. Έχει ακόμα 8 παιχνίδια που είναι αρκετά, μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Νομίζω, όμως, έστω και στα πλέι οφ, θα πάρει το εισιτήριο για την άνοδο».

Για τον Φωκικό: «Έχουμε μια σκληρή έδρα, μην ξεχνάτε πως δεν πέρασε από εδώ ούτε ο Ολ. Βόλου, ούτε ο Εργοτέλης, ούτε ο Απόλλων. Έχουμε καλύψει το κενό του Τετέ».

Για τη σχέση του με τον Ηρακλή: «Είχα πολύ καλή σχέση με τον κόσμο, με σημάδεψε το Ηρακλής- Παναθηναϊκός 3-3. Είναι από τα πιο συγκλονιστικά ματς που έχω παίξει".

Για το επικείμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες την Κυριακή: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Βέβαια, ο Ηρακλής είναι πολύ δυνατός εκτός έδρας, αλλά θα παλέψουμε. Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος, προσπαθούμε κυρίως να δώσουμε μια ταυτότητα στην ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 16 Απρίλιος 2013 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep