Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τάσεις αυτοκαταστροφής»

Ο Μάκης Χάβος είχε παράπονα από την απόδοση του Παναιτωλικού απέναντι στην Παναχαϊκή.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου φοβήθηκε με όσα είδε μετά το 3-0 απέναντι στην Παναχαϊκή και σημείωσε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αντέχουν στην πίεση. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι στενοχωρημένος, γιατί ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει πανηγυρικό χαρακτήρα και πήγαμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Είχαμε τάσεις αυτοκαταστροφής. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε, γιατί στα πρώτα 25 λεπτά κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, τουλάχιστον εντός έδρας. Χωρίς καμία ευκαιρία από την Παναχαϊκή, φάγαμε 3 γκολ. Δεν δικαιολογείται. Σημαντικό βέβαια ότι πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του που γέμισε το γήπεδο. Κοιτάμε την συνέχεια.

Σε κάθε παιχνίδι βάζω πάντα τους 11 καλύτερους. Δεν έχτισα εγώ αυτή την ομάδα και προσπαθώ με κάθε τρόπο να βλέπω το συμφέρον της. Από το κάθε παιχνίδι δεν κρατάς μόνο τα θετικά. Κρατάς τα αρνητικά και τα δουλεύεις στην προπόνηση. Φάγαμε γκολ από αυτογκόλ έπειτα από ανάποδο φάουλ, στο δεύτερο φοβήθηκε ο Μελισσάς μην κάνει φάουλ και πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο τρίτο δεν πήρε ο παίκτης μας το ριμπάουντ. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα και έχει πίεση, αλλά δουλεύουμε για να ανταποκρινόμαστε όλοι σε αυτή την πίεση. Αν δεν γινόταν το 3-1 πριν το ημίχρονο, θα κερδίζαμε πολύ πιο άνετα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν άγχος, αλλά γι' αυτό είμαι εγώ εδώ».

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep