Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«ΑΕΛ, η μεγαλύτερη ομάδα»

Ο Τίμος Καβακάς χαρακτήρισε την ομάδα του, την ΑΕΛ, την μεγαλύτερη στη Football League.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο μέγεθος της ομάδας που κοουτσάρει, στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο νικηφόρο ματς με τα Ψαχνά, καθώς και για τον στόχο της ΑΕΛ.

Για τον Απόλλωνα: «Είναι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που πέρασε την κάμψη της ανώδυνα, χωρίς απώλειες. Δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει κάνει πολύ σημαντικές νίκες εκτός έδρας, γι’ αυτό και είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Γιατί και εμείς έχουμε την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, δεν χάνουμε εύκολα και θα διεκδικήσουμε τη νίκη για να πλησιάσουμε και άλλο την κορυφή».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε κοντά στις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στη Σούπερ Λίγκα. Ήρθε σε πολύ κρίσιμο σημείο, αφού είχαμε να κερδίσουμε 4 αγώνες εντός έδρας».

Για το πρόβλημα που η ΑΕΛ στη γραμμή κρούσης: «Είναι ένα φαινόμενο που το έχουμε αντιμετωπίσει στα τελευταία 6-7 παιχνίδια και όχι στην αρχή. Δημιουργούμε πολλές τελικές προσπάθειες, το πρόβλημα δεν είναι ομαδικό. Κι αυτό γιατί έρχονται πολύ παίκτες σε θέση γκολ. Είναι θέμα ηρεμίας και συγκέντρωσης. Φυσικά, δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και αυτό που λέω εγώ στους παίκτες μου είναι να μην αγχώνονται και να ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Δεν είναι θέμα ικανότητας αν θα πετύχεις τέρμα από τα 3 μέτρα, αλλά θέμα συγκέντρωσης».

Για το στόχο της ομάδας: «Η Λάρισα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη Football League, με πολύ κόσμο. Πάντα κατεβαίνουμε για τη νίκη, αφού αυτό απαιτεί το όνομα του συλλόγου. Στόχος είναι να μείνουμε πάντα κοντά στην πρώτη τριάδα, να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα πλέι οφ ανόδου και να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα απευθείας. Φυσικά, δεν θα είναι αποτυχία αν δεν πλασαριστούμε σε μία εκ των τριών πρώτων θέσεων. Θεωρώ πως θα καταφέρουμε τον πρωταρχικό στόχο της απευθείας ανόδου. Με συγκέντρωση θα αποφύγουμε τα πλέι οφ, που είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Οι ομάδες που είναι από πάνω μας δεν έχουν κάνει ακόμη το ρεπό τους, έχουν σχετικά πιο δύσκολο πρόγραμμα. Αλλά θα δούμε…».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 03:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep