Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας έδειχνε τα γεννητικά του όργανα»

Ο Γιώργος Κόλτσης κατήγγειλε τον Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Δόξας με την Καλλονή.

Ο βοηθός προπονητή της Καλλονής ανέφερε: «Θα ήθελα να μιλήσω για την άσχημη φιλοξενία της Δόξας, που είχε να κάνει με τον Μιλένκοβιτς. Από την αρχή του αγώνα έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στον πάγκο μας. Αν αυτός ο κύριος βρίσκεται στην Ελλάδα και πληρώνεται από τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, τι να πω... Εμάς δεν μας αντιπροσωπεύουν αυτά τα πράγματα.
Το παιχνίδι ήταν κακό. Δεν έγιναν φάσεις από καμιά ομάδα. Περιμέναμε όλοι ότι το σκορ θα ήταν το 0-0, που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Είχαμε 17 λεπτά με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονλέκτημα. Δεν βρήκαμε τον ρυθμό μας.
Η φιλοξενία χαλάει από κάπου, από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έκανε άσχημες χειρονομίες. Το είδαν όλοι. Ήταν φανερό. Στη φάση του γκολ το αντιλήφθηκε ο τέταρτος διαιτητής.
Όσον αφορά για το παρασκήνιο που ανέφερα σχετικά με τον Μιλένκοβιτς, έκανε κάποιες κινήσεις σαν να τηλεφωνεί. Όταν μας συμπεριφέρονται έτσι τι να πούμε; Ότι μας υποδέχονται με λουλούδια; Από κάπου χαλάει η φιλοξενία. Με τους υπόλοιπους της Δόξας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σας καταθέτω ένα γεγονός που έπεσε στην αντίληψή μας».

 

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 23:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep