Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν ξέρω πώς τα έβαλε ο Θρασύβουλος»

Ο προπονητής του Βύζαντα, Μίλτος Γκόφας, αναφέρθηκε στα εννέα γκολ του Θρασύβουλου στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Μετά την ισοπαλία με τον Πιερικό ο Γκόφας είπε: «Παίξαμε μόνο για τη νίκη, ώστε να μας κρατήσει πιο κοντά στην σωτηρία, αλλά δεν καταφέραμε να την πάρουμε. Είμαι, όμως, υποχρεωμένος να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την απόδοσή τους. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, με όσες πιθανότητες έχουμε, ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Ο Πιερικός έκανε μία φάση και πέτυχε ένα γκολ, καθ’ όλο το 90λεπτο. Εμείς, αντίθετα, είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε παραπάνω από ένα γκολ. Μας αδικεί το σκορ. Με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες».
Αναφορικά με το γεγονός ότι η απόσταση αυξήθηκε, είπε: «Στο πρωτάθλημα, ο Θρασύβουλος σκόραρε με μεγάλη δυσκολία, ενώ στα τελευταία δύο ματς έχει πετύχει 9 γκολ. Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό και δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό το θέμα. Εμείς θα κοιτάξουμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια».

Αλέξανδρος Αρναρέλης (ποδοσφαιριστής Βύζαντα): «Είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα, γιατί χάσαμε πολλές φάσεις, δεν νικήσαμε όμως και γι’ αυτό νιώθουμε άτυχοι. Οι άλλες ομάδες δεν θα είναι τόσο τυχερές μέσα στα Μέγαρα. Είμαστε μία ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 21 χρονών και οικονομικά περνάμε πολύ δύσκολα. Θέλουμε να σωθούμε. Είμαι υπερήφανος για την δική μου και των συμπαικτών μας την μέχρι στιγμής προσπάθεια».

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep