Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δίνει αξία στο «διπλό»

Ο Θρασύβουλος δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια το τρίποντο στην Επανομή.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκε από την πρώτη 5άρα της ιστορίας του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Θρασύβουλος με τη νίκη στην Επανομή ξέφυγε τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να δώσει αξία στο «διπλό» αυτό με ανάλογο αποτέλεσμα την Τετάρτη (10/04) στη Φυλή απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το δυσάρεστο για τον Βασίλη Βούζα είναι ότι ο γκολκίπερ, Νίκος Σταυριανός τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός πλάνων λόγω τιμωρίας βρίσκονται και οι Καλαμιώτης, Μπακάλης. Η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Θρασύβουλος με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την Αναγέννηση Επανομής για τη φιλοξενία και την άμεση ανταπόκριση στον τραυματισμό του Σταυριανού.

Αναλυτικά ανέφερε: «Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής και προσωπικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Σωτήρης Μασούρης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Αναγέννηση Επανομής για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στον κρίσιμο χθεσινό μεταξύ μας αγώνα. Επίσης η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Αστυνομία καθώς και τον παρατηρητή του αγώνα, κ. Κατσαμάκη για την ευαισθησία που επέδειξαν και την άμεση ανταπόκριση στο περιστατικό με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας, Νίκου Σταυριανού».

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep