Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίο» Γιάνεφ, πλήγμα ο Μπακάκης

Ο Παναιτωλικός λύνει το συμβόλαιο του Χρίστο Γιάνεφ και χάνει τον Μιχάλη Μπακάκη για τρεις εβδομάδες.

Καρέ διαδοχικών νικών συμπλήρωσε η ομάδα του Αγρινίου και αν την Τετάρτη (10/04) πάρει το τρίποντο στις Σέρρες απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν και το πριμ που τους έχει τάξει ο Φώτης Κωστούλας. Ωστόσο, από το ματς με τη Δόξα Δράμας προέκυψε η απώλεια του Μιχάλη Μπακάκη. Ο αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου τραυματίστηκε στο μάτι, του έγιναν ράμματα και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες. Για τον λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 33ης αγωνιστικής.

Εξελίξεις, πάντως, υπήρξαν και στο θέμα του Χρίστο Γιάνεφ. Παρότι ο Μάκης Χάβος είχε δηλώσει ότι τον υπολογίζει, τελικά ο Βούλγαρος βρήκε τη χρυσή τομή στο οικονομικό και εντός της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί η λύση του συμβολαίου του.

«Έκανε το καθήκον του»

Στο κλίμα που επικρατούσε στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας στάθηκε ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναιτωλικού Αθηνών Guerreros και ανέφερε: «Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έκανε το καθήκον του και πήρε ακόμη μια νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη αυτοσυγκράτηση και προσήλωση στο στόχο της ανόδου. Επόμενο ματς τη Τετάρτη με τον Εθνικό Γαζώρου.

Μετά από καιρό βρεθήκαμε και οι Guerreros στο Κλουβί σε έναν αγώνα εντός έδρας και με χαρά διαπιστώσαμε οτι το γήπεδο και ο κόσμος θυμίζει παλιές καλές εποχές που το κύριο χαρακτηριστικό ήταν το πάθος του κόσμου για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσα μέλη μας μπόρεσαν (σε αυτές τις δύσκολες και βάρβαρες οικονομικές συνθήκες για την ελληνική κοινωνία) να έρθουν στο ΑΓΡΙΝΙΟ με το πούλμαν. Συνεχίζουμε δυνατά και περήφανα να κρατάμε την κατακίτρινη σημαία ψηλά στην ΑΘΗΝΑ.

Υ.Γ.1 Απορία μας προκάλεσε όταν αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν μπροστά από τους Guerreros στην ανάπαυλα του παιχνιδιού. Πρέπει να είναι απίστευτα γραφικός όποιος επικεφαλής έδωσε τέτοια εντολή.

Υ.Γ.2 ΑΝΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ !!!»

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - 100% GUERREROS ATHENS».

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2013 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep