Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Συνεχίζει με Φυντάνη!

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του flnews.gr, με τον Ηλία Φυντάνη να παραμένει στον Βύζαντα Μεγάρων.

Το... παγκόσμιο ρεκόρ της ανακοίνωσης απόλυσης προπονητή και της επαναπρόσληψής του λίγες ώρες μετά κατέχουν πλέον οι Μεγαρείς. Το flnews.gr σας ενημέρωσε πρώτο σχετικά με την αποχώρηση του Φυντάνη από τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και για την αλλαγή δεδομένων λίγο αργότερα με προγραμματισμένο ραντεβού των δύο πλευρών. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες, στη συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο, διοίκηση και τεχνική ηγεσία έλυσαν την παρεξήγηση και συνεχίζουν μαζί!

Η ΠΑΕ αναμένεται να ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή με σχετική ανακοίνωση και σε αυτή θα γίνεται λόγος για... παραπληροφόρηση από μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με έντονο διάλογο του Φυντάνη με μέλος του ΔΣ. Στη συνάντηση, πάντως, ο τεχνικός του Βύζαντα ζήτησε για μία ακόμα φορά να λυθούν άμεσα τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και να γίνουν κινήσεις, ώστε να οργανωθεί καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Φυντάνης: «Συνεχίζουμε...»

Ο Φυντάνης λίγη ώρα μετά το τέλος της συνάντησης με τη διοίκηση του Βύζαντα δήλωσε στο flnews.gr: «Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και συνεχίζουμε κανονικά. Έγινε απλά μια παρεξήγηση. Θα συνεχίσουμε τη μάχη για τη σωτηρία του Βύζαντα και όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει. Την Τετάρτη θα βρίσκομαι κανονικά στο γήπεδο».

Last modified onΤετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 00:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep