Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

O Κατσαβάκης στον Γάζωρο!

Ο Εθνικός Γαζώρου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Κατσαβάκη!

Όχι, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, ούτε ο Παναγιώτης Διλμπέρης αποτέλεσε παρελθόν από τους «κυανόλευκους». Η ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου το πρωί της Τρίτης (02/04) ανακοίνωσε την πρόσληψη του 60χρονου Μάκη Κατσαβάκη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, κάτι που θεωρήθηκε επιβεβλημένο, τόσο για την καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και μετά τους πολλούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα των Σερρών.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Γαζώρου: «Η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της, με τον Σερραίο τεχνικό, Θωμά (Μάκη) Κατσαβάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή, των τμημάτων της ομάδας».

Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι από τους πλέον έμπειρους Έλληνες προπονητές με 20ετή θητεία στους πάγκους. Θα είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο ίδιος θα δουλέψει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Άρη, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, ΑΕΚ Λάρνακας, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό, Πανηλειακό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καβάλα, Βέροια και Εδεσσαϊκό.

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2013 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep