Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Έχω μάγκες παίκτες»

Ο Πέτρος Δημητρίου χαρακτήρισε τη νίκη επί του Εργοτέλη τη σημαντικότερη της καριέρας του.

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φωκικός την Κυριακή (31/03) σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου. Η ομάδα της Άμφισσας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα απέναντι στον μέχρι χθες πρωτοπόρο Εργοτέλη και να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη.

«Έχω μάγκες παίκτες», δήλωσε στο flnews.gr ο Δημητρίου και σημείωσε: «Στα 20 χρόνια καριέρας μου πρέπει να είναι η σημαντικότερη νίκη που έχω πανηγυρίσει. Παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, είχαμε κατοχή και καταφέραμε να ανατρέψουμε το σε βάρος μας σκορ. Ήταν η καλύτερή μας φετινή εμφάνιση. Αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια».

Κέρδος για τον Φωκικό ήταν η επανεμφάνιση του Θέου στο αρχικό σχήμα, αλλά και η χρησιμοποίηση του Ν' Γκουέμ σε ρόλο στόπερ, μία θέση που δεν είχε αγωνιστεί ξανά. Επόμενος αντίπαλος ο Ηρακλής Ψαχνών εκτός έδρας. Ο Λίτσος θα επιστρέψει από τιμωρία, ο Παπαζούδης είναι πιθανό να εξασφαλίσει άδεια από τον στρατό, ενώ 4 κίτρινες συμπλήρωσε ο Γουόρντεν και θα αποφασιστεί την Τρίτη (02/04) πότε θα εκτίσει την ποινή του.

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep