Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Νωθροί και άτολμοι»

Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης τόνισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο γήπεδο που εγκλωβίστηκαν από την κλειστή άμυνα και την ψυχή του Βύζαντα.

Την ανάγκη να συντονιστούν ώστε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουν τις νίκες που θα τους επιτρέψουν να μείνουν στο παιχνίδι της ανόδου επεσήμανε ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών Παναγιώτης Τοκπασίδης: «Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Από την αρχή ξέραμε πως ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί ο Βύζας είναι μια δύσκολη και κλειστή ομάδα που ψάχνει τη σωτηρία της. Είναι μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο και μια ομάδα που έχει όνομα στο ποδοσφαιρικό χώρο.

Μπήκαμε στο ματς χωρίς να έχουμε την θέληση που απαιτούσε αυτό το παιχνίδι και σε καμία στιγμή δεν ήμασταν αυτοί που φανταζόμουνα και περίμενα σε αυτό το μας. Νωθροί και άτολμοι από την αρχή, δεν δείξαμε την διάθεση που είχαμε στο ματς με την Καβάλα.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις και ο Βύζας προηγήθηκε σε μια από τις ελάχιστες στιγμές του. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, να βρούμε διαδρόμους και να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου. Ο αντίπαλος προσπάθησε να κλείσει την άμυνα του και να διασφαλίσει αυτό που είχε κερδίσει.

Κάναμε αλλαγές και προσπαθήσαμε να το πετύχουμε με το να βάλουμε δύο και τρεις επιθετικούς στο παιχνίδι. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και δεχθήκαμε ένα γκολ μετά από τρεις κόντρες. Αυτή ήταν η εικόνα του ματς. Εμείς τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο στα επόμενα ματς αν θέλουμε να μείνουμε στο κυνήγι της διεκδίκησης της ανόδου».

Δεν σας έφτανε η ισοπαλία και μείνατε μπροστά μετά την ισοφάριση;

«Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε και το κυνηγήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός και μάλλον δεν μας ταιριάζει το κλειστό παιχνίδι του Βύζαντα. Φάνηκε βέβαια και στη διάθεσή μας, δεν είχαμε την ψυχή και στις μονομαχίες αυτό ήταν ορατό. Ίσως ο αντίπαλος μας να ήθελε το παιχνίδι πιο πολύ από εμάς γιατί έπαιζε για τη σωτηρία του. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ευχαριστημένος από την σημερινή προσπάθεια των παικτών μου».

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep