«Μας στερούν ό,τι δικαιούμαστε»

Παράπονα του προπονητή της Επανομής, Κώστας Βελιτζέλου για τη διαιτησία.

Ο τεχνικός των «πράσινων» δήλωσε μετά το 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου:«Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο για το κακό γήπεδο και ότι το παιχνίδι είχε να κάνει με την πολύ δύναμη. Προσπαθήσαμε, θεωρώ ξεκινήσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να φέρουμε την μπάλα γρήγορα μέσα στην περιοχή. Μετά το 15'-20' ο Εθνικός Γαζώρου ήταν λίγο καλύτερος από μας και μετά ισορροπήσαμε και πάλι με τα στημένα που κάναμε και είχαμε και ένα δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές, για να μεταφέρουμε γρηγορότερα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Ήταν δύσκολα με τον αγωνιστικό χώρο που είχαμε να δημιουργηθούν πράγματα χαμηλά και υποχρεωτικά πήγαμε από ένα σημείο και μετά, γεμίζοντας την περιοχή του αντιπάλου με ψηλά παιδιά, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε κάτι από τον αέρα.

Θέλω να σταθώ κάπου. Στους αντιπάλους που είχαν στόχο, πρωτάθλημα, τριάδα και ούτω καθεξής, είχαμε ένα λόγο να λέμε ότι δεν μας βλέπουν εμάς σαν ομάδα και βλέπουν τον αντίπαλο και σφυρίζουν κάπως οι διαιτητές. Σήμερα δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος αντίπαλος, ο οποίος να είχε κάποιο ιδιαίτερο λόγο και ήρθαν να παίξουν το παιχνίδι τους και πολύ καλά έκαναν...

Υπάρχει μια φάση στο 72'-75' κάπου εκεί ήταν, στον Σίλβα. Ήταν καθαρό τράβηγμα, ήταν πέναλτι, δεν μπορώ να καταλάβω, για ποιο λόγο δεν δίνεται. Ξέρουμε αν ήμαστε καλοί, αν δικαιούμαστε κάτι, αλλά όταν είναι να μας δώσουν κάτι, ας μας το δώσουν. Είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά, να προσπαθούν υπό αυτές τις συνθήκες, το έχω ξαναπεί, και να έρχεται κάθε φορά κάποιος και να τους στερεί το κάτι παραπάνω που μπορεί να δικαιούνται σε ένα παιχνίδι.

Σίγουρα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ για τη συνέχεια, εννοείται δεν τα παρατάμε. Υπάρχουν παιχνίδια ακόμα, σίγουρα, βρίσκοντας λύση εμείς, στους δικούς μας εαυτούς και στη δική μας ομάδα, μπορεί να κερδίσουμε αυτό που πρέπει και να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τέλος να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα και στον κόουτς».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep