Διλμπέρης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης στάθηκε στον άθλιο αγωνιστικό χώρο…

Μετά το 0-0 με την Αναγέννηση Επανομής ο τεχνιός της ομάδας των Σερρών δήλωσε: «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι σε έναν αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν πάρα πολύ δύσκολος και δυσκόλεψε πάρα πολύ τις ενέργειες όλων των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα αυτό που θα έκρινε το παιχνίδι θα ήταν ένα γκολ και οι μονομαχίες. Εμείες ξεκινήσαμε το παιχνίδι, έχοντας μια αναγκαστική αλλαγή, με την απουσία του Κοσμίδη. Είχαμε σαν στόχο να προσπαθήσουμε να πιέσουμε ψηλά την ομάδα της Επανομής, έτσι, ώστε να μην έρθουν οι επιθέσεις πάρα πολύ γρήγορα μέσα, με τη λογική ότι η Επανομή υπερτερούσε έναντι της δικής μου ομάδας, σε δύναμη και σε ύψος.

Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε, απειληθήκαμε μόνο στη φάση του δοκαριού, ενώ πιο μπροστά είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όντως το τερέν της δικής μας πλευράς ήταν ακόμα πιο βαρύ και με την παρουσία ψηλών παιδιών μπροστά, χάσαμε τον χώρο του κέντρου και μπήκαμε στη λογική να κάνουμε την αλλαγή, να βάλουμε δυο αμυντικά χαφ καθαρά, ώστε να πάρουμε τα ντουμπλαρίσματα και τις ψηλές μπάλες και να δυναμώσουμε στον αέρα, ενώ είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν έμενε η μπάλα καθόλου μπροστά και με συνεχείς αλλαγές στην τετράδα προσπαθήσαμε να μείνει. Αυτό βελτιώθηκε με την παρουσία του Κωνσταντινίδη περισσότερο και με την παρουσία του Αγγελακά στα τελευταία 15λεπτά. Πάλι δημιουργήσαμε μια φάση με τον Αγγελακά και η κεφαλιά του Κωνσταντινίδη είναι σίγουρο ότι βρίσκει το χέρι του αντιπάλου. Είναι πολύ κοντά και σίγουρα είναι στην ευχέρεια του διαιτητή να αποφασίσει.

Νομίζω οι ομάδες μοιράζονται από ένα ημίχρονο και το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Κυριακή με τα Γιαννιτσά, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Έχουμε καιρό να κάνουμε νίκη, έχουμε πάρα πολύ καιρό να σκοράρουμε, βγαίνουν οι φάσεις δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί αυτό. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Επανομής και τον κόουτς, κάνουν έναν τίμιο αγώνα. Μακάρι ο στόχος που έβαλαν να υλοποιηθεί».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep