Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το πρωτάθλημα έχει δρόμο»

Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τον Παναιτωλικό, ενώ υποστήριξε πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο και κάθε μέρα δουλειάς είναι κέρδος.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε πως χάθηκαν πάλι ευκαιρίες, αλλά η ομάδα και οι παίκτες δείχνουν να αφομοιώνουν τα στοιχεία που βγαίνουν από τη δουλειά στις προπονήσεις. Αναλυτικά δήλωσε μετά τη νίκη (4-1) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής: «Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε να λυθούν τα πόδια μας και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια επιθετικότητα όπως στο πρώτο, όμως πάλι χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Ο κόσμος του Παναιτωλικού σήμερα χάρηκε ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Το θετικό είναι ότι σιγά σιγά οι παίκτες αφομοιώνουν τα τακτικά κομμάτια που κάνουμε στην προπόνηση και η κάθε μέρα είναι κέρδος για εμάς και αυτό το ξέρουν και τα παιδιά. Ο Μπακάκης είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει πολλά παιχνίδια σαν δεξί μπακ. Εγώ από την πρώτη εβδομάδα που ήρθα στην ομάδα και συζητώντας μαζί του θεώρησα ότι μπορεί να παίξει και στο κέντρο».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ, ώστε να είμαστε έτοιμοι για σήμερα. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη».

Πηγή: www.agriniopress.gr

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 23:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep