Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαφορετική ΑΕΛ στη Φυλή

Η ΑΕΛ κυνηγά το πρώτο τρίποντο σε βάρος του Θρασύβουλου με έξι απουσίες.

Η θεσσαλική ομάδα με τις τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες έχασε την ευκαιρία να παραμείνει σε τροχιά απευθείας ανόδου. Τελευταίο στραβοπάτημα αυτό με την Παναχαϊκή και την Κυριακή (24/03) δοκιμάζεται απέναντι σε έναν ακόμα αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, τον Θρασύβουλο.

Η ομάδα της Φυλής στον πρώτο γύρο είχε αποσπάσει ισοπαλία (1-1) στο AEL FC Arena, ενώ σε πέντε ματς εντός έδρας μετρά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα στους «βυσσινί». Εκτός από την κακή παράδοση, όμως ο Τίμος Καβακάς καλείται να ξεπεράσει και τις πολλές απουσίες.

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι ανέτοιμοι Ραπτάκης, Πόνσε, Φρανκού, ο τραυματίας Χασομέρης και οι τιμωρημένοι Νεμπεγλέρας, Παγώνης. Έτσι, αναμένονται αλλαγές σε όλε τις γραμμές. Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος αγωνίστηκε την Παρασκευή (22/03) στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων, θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αθήνα.

Η 18άδα: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Καρανίκας, Γιώτας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Τσιάρας, Λιαπάκης, Πότσι, Μπλέντι, Ζεκίνια, Δεινόπαπας, Κρητικός Τ., Τσίγκας, Αλεξάντροβιτς, Κρητικός Σ.

Last modified onΣάββατο, 23 Μάρτιος 2013 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep