Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Κανένα θέμα Βαζάκα»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας διέψευσε τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Γιώργου Βαζάκα.

Στην ΕΡΑ Σπορ φιλοξενήθηκε ο Στούπας και αναφέρθηκε, τόσο στην «κοιλιά» που έχει κάνει η ομάδα της Εύβοιας, όσο και στα σενάρια που θέλουν το μέλλον του Γιώργο Βαζάκα να είναι αβέβαιο. Φυσικά, ρωτήθηκε και για τη συνάντηση που είχαν τα μέλη της διοργανώτριας αρχής με τον πρόεδρο της Super League, Γιάννη Μώραλη την Πέμπτη (22/03). To flnews.gr σας παρουσιάζει πρώτο όλα όσα δήλωσε:

Σχετικά με την «κοιλιά» του Ηρακλή Ψαχνών είπε:

«Είχαμε ένα βαρύ πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα, σίγουρα, δεν είναι στην κατάσταση που ήταν στον πρώτο γύρο. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Και στον πρώτο γύρο έτσι ξεκινήσαμε, αλλά ανακάμψαμε. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Βλέπουμε ότι 12 ομάδες είναι υποψήφιες για την επτάδα. Δώσαμε τέσσερα εκτός έδρας ματς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές με ανταγωνιστικές ομάδες, με ιστορία, δύναμη και ποιότητα. Δεν μπορούμε να νικάμε πάντα. Αν το κάναμε, θα είχε τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για τα σενάρια περί πιθανής αποχώρησης του Γιώργου Βαζάκα:

«Σαφώς και δεν ισχύουν. Ήρθε μεσούσης της περιόδου, μας οδήγησε σε ένα τρομερό σερί 19 αγώνων. Δεν μπορείς στην πρώτη αποτυχία να πεις πάω για άλλα. Εξάλλου, ο προπονητής γι' αυτό είναι, για να διαχειρίζεται την κατάσταση μετά από ήττες. Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη αντικατάστασης, όμως στην Ελλάδα είναι πρώτο σπορ οι φήμες, οι ίντριγκες και η συνωμοσιολογία».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί «πολέμου» από τον Τύπο:

«Δεν έκανα καμία επίθεση στον Τύπο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που επιτίθεται. Απλά αν αλλάξεις ένα «και» στην ελληνική γλώσσα αλλάζει και το νόημα. Δεν υπάρχει λόγος να διαψεύσω. Προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να μην προκαλούμε. Αν μπαίναμε σε αυτή τη διαδικασία έπρεπε να έχω δύο, τρεις υπαλλήλους για να βγάζουν κάθε μέρα ανακοινώεσεις. Είμαστε μία ομάδα εθελοντών και ασχολούμαστε μόνο με τα αγωνιστικά».

Για τον στόχο της ανόδου:

«Αγωνιζόμαστε σε ένα γήπεδο - χαλί που γεμίζει με κόσμο που διψάει. Μιλάμε για τον Ηρακλή Ψαχνών, που εκπροσωπεί ολόκληρη την Εύβοια. Σαφώς και πιστεύουμε σε αυτό που μας προέκυψε. Ας αφήσουμε το πρωτάθλημα να εξελιχθεί ομαλά, γιατί βλέπουμε ότι μετέχουν πολύ καλές ομάδες, ανταγωνιστικές και ισάξιες σε υψηλό επίπεδο. Είναι πρωτόγνωρο ένα πρωτάθλημα με τόση ανταγωνιστικότητα σε αντίθεση με άλλα που ξέρουμε τον πρωταθλητή ακόμα και από την αρχή της σεζόν. Βλέπουμε τι γίνεται στην Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία».

Για τη συνάντηση της Football League με τον Μώραλη:

«Είναι γνωστό ότι τα έσοδα στη Β' και τη Γ' Εθνική είναι πενιχρά και πολλές ομάδες πολύ δύσκολα μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ο Γιάννης Μώραλης ως τεχνοκράτης που είναι και γνώστης του αντικειμένου, υποσχέθηκε με κοινή δράση να βρούμε λύσεις, ώστε η Super League να βοηθήσει τις μικρότερες κατηγορίες, γιατί αυτές στηρίζουν το ποδόσφαιρο. Ήταν μία σημαντική κουβέντα και θεωρώ ότι χαράζει δρόμου για να δούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο ψηλά».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Μάρτιος 2013 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep