«Και τον Ινιέστα να φέρετε…»

Δηλώσεις με νόημα από τον Πέτρο Τοπούζη για τη διαιτησία και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην Επανομή.

Ο επιθετικός της Επανομής, Πέτρος Τοπούζης είπε: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια πρώτα στους συμπαίκτες μου, για την τετράστια προσπάθεια που κάναμε υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Θέλω να δώσω, επίσης, συγχαρητήρια και στα παιδιά από τον Βόλο, τους συναδέλφους μου και σε άλλους δύο παράγοντες...τους διαιτητές μας και δεν θα αναφερθώ καθόλου σ' αυτούς. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σ' αυτούς, γιατί θέλω να θεωρούμαι επαγγελματίας.

Ευχαστούμε και την ελληνική αστυνομία, για την έγκαιρη παρέμβασή της και πάλι να σώσει αυτούς τους ανθρώπους, γιατί είμαστε κανίβαλοι, δεν είμαστε αθλητές. Ο προπονητής μας δεν είναι επιχειρηματίας και αξιοσέβαστος άνθρωπος, είναι από το βουνό, ήρθε από τον Όλυμπο. Τέλος πάντων, σ' αυτό το γήπεδο κύριοι να φέρετε και τον Ινιέστα μέσα, δεν θα ξεχωρίσει.

Προσπαθούμε με δύναμη και πάθος, με ό, τι έχουμε και δεν έχουμε, να πάρουμε κάποια αποτελέσματα. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως να ήμασταν λίγο καλύτεροι, ενώ είχαμε μια κλασσική ευκαιρία. Στο δεύτερο ο Ολυμπιακος Βόλου ήταν καλύτερος. Συγχαρητήρια για τη νίκη που πέτυχαν. Προχωράμε μπροστά, σαφώς δεν παραδινόμαστε και σαφώς δεν παραδίδουμε τα όπλα. Αν είναι να πέσουμε, θα ματώσουμε».

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep