Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκολ από την αρχή

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν αρκετά εκνευρισμένος μετά την τρίτη διαδοχική ισοπαλία της ΑΕΛ. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν αρκετά εκνευρισμένος μετά την τρίτη διαδοχική ισοπαλία της ΑΕΛ.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την τρίτη διαδοχική λευκή ισοπαλία της ΑΕΛ και τον τρόπο που ήρθε.

Οι έξι βαθμοί που έχει χάσει η ομάδα της Λάρισας στα τρία τελευταία ματς θα την έφερναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ή έστω αν έμενε μόνο στην ισοπαλία του Βόλου με τον Ολυμπιακό θα ήταν στην πρώτη τριάδα της απευθείας ανόδου.

Η ΑΕΛ έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα επτά λευκές ισοπαλίες στα 26 ματς που έχει δώσει και αυτό της έχει στοιχήσει. Το πρόβλημα στο γκολ είναι εμφανές στα τελευταία ματς, αλλά παράλληλα έχει «σωθεί» με τον βαθμό της ισοπαλίας με την καλή της άμυνα. Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Νεμπεγλέρας, μετά το ματς της Τετάρτης με τον Γάζωρο δεν μπορούσε να πιστέψει πως έμειναν για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς γκολ και άφησαν τον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να σταματήσει την ομάδα του.

«Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε από την αρχή. Όσο είμαστε κολλημένοι στο μηδέν τόσο ο αντίπαλος πιστεύει ότι μπορεί να μας κάνει την ζημιά. Εδώ παραλίγο να χάναμε και τον βαθμό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά από το να συνεχίσουμε και να τα δώσουμε όλα για αυτό τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που μας ακολουθεί παντού»

Η ομάδα, πάντως, συνεχίζει να είναι κοντά στον κόσμο της πόλης και συνεχίζει τις καθιερωμένες επισκέψεις της στα σχολεία. Ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναχαϊκή, οι δύο από τους τρεις γκολκίπερ, ο Γιάννης Φιρινίδης και ο Βασίλης Μάλτζαρης , θα επισκεφθούν αύριο Παρασκευή στις 11:30 το 7ο και 30ο Δημοτικό.

Παράλληλα γίνεται και χορός για όλα τα τμήματα της ομάδας. Φιλική βραδιά διοργανώνει η Ερασιτεχνική ΑΕΛ την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο κέντρο Μύλος 1927. «Η οικογένεια του Σωματείου της ΑΕΛ προσκαλεί όλα τα μέλη της και τους φίλους της να συμμετέχουν σε μια ζεστή γιορτή που φιλοδοξεί να αποτελέσει ετήσιο θεσμό. Τιμή εισόδου (με ποτό) 10 ευρώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων της ΑΕΛ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος) που όλα διανύουν εξαιρετική πορεία στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Κάρτες διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΑΕΛ στην Θύρα 3 Σταδ. Αλκαζάρ (5-7μμ), και Μεγ. Αλεξάνδρου 35 (7-9 μμ). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6987-262391 και 6973-826490».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep