Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δάκτυλος για την έδρα»!

Ο Ηλίας Φυντάνης τόνισε ότι κάποιοι δεν θέλουν την επιστροφή του Βύζαντα στο Δημοτικό Γήπεδο.

Όσες νίκες δεν είχε σε όλο το πρωτάθλημα ως τώρα τις πανηγύρισε διαδοχικά ο Βύζας Μεγάρων. Μετά την εκτός έδρας επιτυχία (1-0) στις Σέρρες απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου οι «κιτρινόμαυροι» ξεπέρασαν χωρίς απώλειες και το εμπόδιο της Παναχαϊκής και πλησίασαν τη 19η θέση στο τρίποντο. Πλέον αποκλειστικός στόχος είναι η τρίτη διαδοχική επικράτηση, αυτή τη φορά την Τετάρτη (13/03) με τον Θρασύβουλο, σε ένα ματς που δεν θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο, αλλά στο Εθνικό Στάδιο.

«Κάποιοι δεν θέλουν να επιστρέψουμε στο Δημοτικό γήπεδο», δήλωσε ο Ηλίας Φυντάνης στο flnews.gr και σημείωσε: «Υπάρχει δάκτυλος, γιατί μας ενημέρωσαν ότι ανακλήθηκε η άδεια και δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Παρόλα αυτά θα τα δώσουμε όλα και να ξέρουν ότι τον Βύζαντα δεν θα τον επηρεάσουν».

Σχετικά με την επικράτηση απέναντι στους Αχαιούς ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε: «Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και η εμφάνιση που μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για το πάθος και τη δύναμη και ειδικά στον Νικολόπουλο, που αγωνίστηκε με 38 πυρετό».

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (12/03) και μοναδικό πρόβλημα είναι ο Καμίλ Κρολ που ακολουθεί θεραπεία, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει.

Last modified onΔευτέρα, 11 Μάρτιος 2013 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep