Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διευκρινίσεις από Δημητρίου

Ο προπονητής του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου έδωσε διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου.

Ο Δημητρίου έπειτα από τη νίκη (1-0) απέναντι στους Σερραίους στάθηκε σε μία μικρή μερίδα οπαδών που αποδοκίμαζαν, και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Νικήσαμε… Και τι έγινε που νικήσαμε;». Ωστόσο, διευκρίνισε μέσω του flnews.gr ότι: «Έκανα αυτή τη δήλωση για να δείξω ότι πρώτος στόχος του Φωκικού είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα με ταυτότητα. Σίγουρα, ήταν κομβικής σημασίας η νίκη, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτός είναι ο στόχος μας».

Παπαδημητρίου: «Σε σωστό δρόμο»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου από την πλευρά του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη νίκη και ανέφερε: «Είμαστε στον σωστό δρόμο και προχωράμε για να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους του Φωκικού. Με την απόλυτη στήριξη του κόσμου μας θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε και η ομάδα θα ισχυροποιήσει την θέση της σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Δουλεύουμε μεθοδικά, προγραμματισμένα και με σταθερά βήματα προς τα εμπρός, προκειμένου να έρθουν και άλλες σημαντικές επιτυχίες. Όμως εμείς δεν επικεντρωνόμαστε μόνον στο παρόν αλλά σχεδιάζουμε και το μέλλον και δουλεύουμε σωστά σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε πίσω από την πρώτη ομάδα, υπάρχει η ομάδα νέων που διαγράφει μία εξαιρετική πορεία και έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία αυτής της ομάδας και την δουλειά που έχει γίνει από τον προπονητή, Ηλία Σορώκο. Μαζί με τον Ηλία, αλλά και τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Δημητρίου ενισχύσαμε τους νέους, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε να καμαρώνουμε για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας. Έγινε πολύ καλή δουλειά και με τις προσθήκες των Tσίπρα, Κλήμη, Οικονομάκου και Καμπούρη, η ομάδα αυτή «έδεσε» και αποδίδει πλέον καρπούς.

Αν ήταν στημένος ο Φωκικός έτσι από την αρχή του πρωταθλήματος τώρα θα μιλούσαμε για μια μεγάλη πρωτιά. Αρκετοί ποδοσφαιριστές προπονούνται με την αντρική ομάδα με στόχο να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου μας. Παρακολουθούμε την εξέλιξή τους με τους συνεργάτες μου και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία τους. Μετά το τέλος της σεζόν, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εκ νέου ένα αντίστοιχο πολύ καλό σύνολο για τους νέους, «χτίζοντας» έτσι με ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα την «ακαδημία» του Φωκικού».

Γουόρντεν: «Κι άλλα γκολ»

Ο σκόρερ, Έρικ Γουόρντεν σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε και στην απουσία του Μάθιου Γκόμες. Για τον Γάλλο είπε: «Παρά την απουσία του όλα πήγαν καλά, γιατί ήμασταν αποφασισμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν παίζει ρόλο ποιοι έπαιξαν ή ποιοι δεν έπαιξαν, αυτό που για μένα μετράει είναι ότι όλοι πιστέψαμε στους 3 βαθμούς. Ο Μάθιου είναι ένας καλός παίχτης και είμαι σίγουρος ότι, αν έπαιζε θα είχε συνεισφέρει με την σειρά του στο θετικό αποτέλεσμα».

Για το δεύτερό του γκολ και αν ελπίζει ότι θα έχει ανάλογη συνέχεια είπε: «Το ελπίζω. Πάντα σκέφτομαι την ομάδα πάνω από όλα. Αν κερδίζουμε αυτό μετράει πιο πολύ για μένα από το εάν σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είμαι σε θέση να βοηθάω την ομάδα να φτάνει σε νίκες».

Πολλά προβλήματα

Με σύνθεση ανάγκης και πολλές απουσίες, ειδικά στην άμυνα θα παραταχθεί ο Φωκικός στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης (13/03) με την Παναχαϊκή. Μόνη επιστροφή αυτή του Γκόμεζ. Εκτός πλάνων θα είναι ο Λίτσος που υπέστη θλάση, ο τιμωρημένος Κωστόπουλος, ο στρατευμένος Θωμόπουλος και οι τραυματίες Θέος, Ευσταθίου, Μπουλούλης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Ταμπάκη.

Last modified onΔευτέρα, 11 Μάρτιος 2013 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep