Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μόνο οπαδοί των Ψαχνών

Ο Ηρακλής Ψαχνών ενημέρωσε τον Απόλλωνα ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει οργανωμένους στο μεταξύ τους ματς.

Έγγραφο προς τη Football League το οποίο κοινοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, και τον Απόλλωνα απέστειλε ο Ηρακλής Ψαχνών και έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα στον αγώνα του Σαββάτου (09/03).

Σε αυτό η ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών ανέφερε: «Σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίων σε οργανωμένους φιλάθλου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής Ηρακλής Ψαχνών - Απόλλων Σμύρνης, λόγω μικρής χωρητικότητας του γηπέδου μας και μη έγκαιρης γνωστοποίησης ανάλογου αιτήματος σύμφωνα με άρθρο 8 ανωτέρω σχετικού, όπως ενημερώσαμε και τηλεφωνικός υπεύθυνο ασφαλείας του Απόλλωνα.

Η ΠΑΕ έχει μόνο τη δυνατότητα φιλοξενίας μεμονωμένων φιλάθλων στην ίδια κερκίδα και χωρίς διακριτικά, όπως έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν σε προηγούμενους αγώνες».

Σημειώνεται ότι η ζήτηση στον Ηρακλή Ψαχνών για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι μεγάλη και οι διοικούντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Εξάλλου, τα τελευταία γεγονότα έχουν συσπειρώσει τους «πράσινους», που είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικέ χωρίς τρίποντο.

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep