Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχει παρόν και μέλλον ο Φωκικός»

Ο τεχνικός του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου, μίλησε για την επόμενη τριάδα αγώνων, αλλά και για την ομάδα έχει στα χέρια του.

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως έδειξε και στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος,. Αποδίδουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσωπικά αισιοδοξώ για την συνέχεια. Μάλιστα έχουμε θέσει σαν στόχο για τα επόμενα τρία παιχνίδια, με Εθνικό Γαζώρου στο γήπεδο μας, την Παναχαϊκή έξω και τον Θρασύβουλο μέσα, να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Θέλουμε να υλοποιήσουμε αυτό τον στόχο προκειμένου να βρεθούμε ακόμη ψηλότερα, να είμαστε απελευθερωμένοι και να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.
Αυτή η ομάδα έχει και παρόν, αλλά και μέλλον για αυτό και θέλουμε να δώσουμε και ευκαιρίες στα νέα παιδιά που έχουν δείξει ότι έχουν τις δυνατότητες να προχωρήσουν και να καθιερωθούν. Για αυτό άλλωστε δουλεύουμε προσεκτικά και μεθοδευμένα και θέλουμε να δικαιωθούμε με τον καλύτερο τρόπο» ήταν τα λόγια του Πέτρου Δημητρίου.
Ενόψει του αγώνα με τον Γάζωρο τιμωρημένοι είναι οι Κωστόπουλος και Γκόμεζ, που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους. Ακόμη εκτός ομάδας θα είναι και ο στρατευμένος Θωμόπουλος, που δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια, ενώ αντίθετα στην διάθεση του Πέτρου Δημητρίου θα είναι και πάλι οι Λουκίνας και Σκαρίμπας, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep