Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Θα αναστρέψουμε την κατάσταση»

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα.

Ο Μασούρης την Τετάρτη (06/03) βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας της Φυλής και ενημέρωσε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε η Παρασκευή (08/03) να είναι ημέρα πληρωμών. Αναγνώρισε ότι η αγωνιστική «κοιλιά» είναι δικαιολογημένη, αλλά με δήλωσή του λίγο αργότερα στο flnews.gr εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα καλύτερο αύριο.

Αναλυτικά ο πρόεδρος των «πράσινων» ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες και δείξαμε ότι ο Θρασύβουλος μπορεί να πετύχει το θαύμα της παραμονής. Κάναμε μία «κοιλιά», αλλά αυτό είναι λογικό να συμβεί. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να διαμορφώσουμε το κλίμα έτσι όπως πρέπει και όλοι να υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά, ανοίγοντας την αγκαλιά μας. Για τον λόγο αυτό θα αγιαστούμε την Πέμπτη και την Παρασκευή θα κόψουμε την πίτα μας και θα τους κάνουμε το τραπέζι.

Πιστεύουμε στις δυνατότητές τους και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο, με όσα μέσα διαθέτουμε και υπηρετώντας τον πολιτισμό, χωρίς να γίνεται αναφορά σε συμπεριφορές που δημιουργούν προβλήματα στην ποδοσφαιρική κοινότητα. Με τη βοήθεια των παιδιών και του Θεού θα αναστρέψουμε την κατάσταση, θα πραγματώσουμε τους στόχους και θα αλλάξουμε επίπεδο στην ΠΑΕ».

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep