«Μια φορά η τύχη μαζί μας»

Στην τύχη που επιτέλους ήταν με το μέρος της Αναγέννηση Επανομής στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Βελιτζέλος. Στην τύχη που επιτέλους ήταν με το μέρος της Αναγέννηση Επανομής στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Βελιτζέλος.

Ο Κώστας Βελιτζέλος μίλησε για την τύχη που είχε η Επανομή με τον Πανσερραϊκό και της έλειπε από τα άλλα παιχνίδια.

«Η ομάδα προερχόταν από ένα πολύ κακό, εκτός έδρας αποτέλεσμα και παράτησε τόσο πολύ ένα παιχνίδι και δεν μπόρεσε να σταθεί στις αντιξοότητες του. Είχαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, ίσως με μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, ξέροντας το γήπεδό μας πόσο δύσκολο είναι και προσπαθούσαμε να φέρουμε κάποια κατάσταση, να εκμεταλλευτούμε κάποια κενά σε αντεπιθέσεις, δημιουργώντας τους κατάλληλους χώρους. Ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ πιο δυνατά από μας και σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο, να είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και τον τερματοφύλακά μας σε πολύ καλή μέρα και μας κράτησε στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα , να βάλουμε πιο «φρέσκους» πλαϊνούς και να καταφέρουμε να βγάλουμε μια σωστή αντεπίθεση, καθώς όσο περνούσε η ώρα ξέραμε πως ο Πανσερραϊκός θα ανοιχτεί, γιατί διεκδικεί το παιχνίδι και ενδεχομένως να «κλέψουμε» κάτι παραπάνω. Σίγουρα ο πόντος που πήραμε σήμερα ενδεχομένως να μην μας αξίζει, αλλά έχουν περάσει τόσα παιχνίδια μες στην έδρα μας που ήμασταν στο τρίποντο και τελικά δεν πήραμε τίποτα ή ενδεχομένως ένα πόντο, ας είναι και μια φορά η τύχη να είναι με το μέρος μας.

Απλά θέλω να τονίσω κάτι, για τα παιδιά της ομάδος, το ψυχολογικό βάρος που τραβάνε από την αρχή της χρονιάς, από την προετοιμασία, μέχρι τώρα, δεν τους αφήνει να βγάλουν αυτό το οποίο μπορούν. Σίγουρα σήμερα από ένα σημείο και μετά, παρασυρθήκανε στο θέμα του πάθους και ανταποκρίθηκαν σε αυτό. Δεν είχαν όμως το καθαρό μυαλό για να κάνουν το κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να τους αδικήσω και ούτε μπορώ να τους αδικήσω, σίγουρα καταβάλουν προσπάθεια όλη την εβδομάδα την οποία ξέρουμε μόνο εμείς, με ποιον τρόπο και κάτω από ποιες συνθήκες δουλεύουμε.

Οι πόντοι δεν μας φτάνουν, θέλουμε τρίποντα. Αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι από τη στιγμή που δεν μπορείς να πάρεις κάτι παραπάνω, ο ένας πόντος είναι πολύ θετικός. Να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό, καλή συνέχεια να πετύχει το στόχο, είναι μια πολύ καλή ομάδα και ομολογώ δεν περίμενα σήμερα, να είναι τόσο καλός, σε ένα τέτοιο γήπεδο. Όσο για εμάς θα κοιτάξουμε να πάρουμε το τρίποντο στην έδρα μας».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών της Επανομής μίλησε ο Σάββας Ταταρίδης.

«Σήμερα παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον Πανσερραϊκό. Θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να πλησιάσουμε κι άλλο τη ζώνη. Παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε και ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός, γιατί ο Πανσερραϊκός ήταν μέσα στο γήπεδο ανώτερος από εμάς, έπαιξε καλύτερα, δημιούργησε πολλές φάσεις και επομένως με το βαθμό είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλω να πω, εκ μέρους όλης της οικογένειας της Επανομής να στηρίξουμε, την οικογένεια του κ. Θεοδωρίδη που περνάνε δύσκολες μέρες.

Αυτό που έχω να πω γι’ αυτό που έγινε με τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού, δεν νομίζω να έκανα κάτι που τους προκάλεσα, απλά ενοχλήθηκαν με τη σημερινή μου παρουσία... εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανσερραϊκού, είναι από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από εδώ και εύχομαι και εμείς να μπορέσουμε να πάρουμε τα τρίποντα μέσα στην έδρα μας και να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα».

Ερωτηθείς ο γκολκίπερ της Αναγέννησης, αν θεωρεί ότι προκάλεσε τους φιλάθλους επισήμανε:

«Δεν θεωρώ εγώ ότι τους προκάλεσα, στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις βγήκαμε, με βρίζανε. Δεν με πειράζει να βρίζουν εμένα, με πειράζει να βρίζουν το σπίτι μου, την οικογένειά μου. Δεν αντέδρασα. Μου είπανε κι άλλα πράγματα... Το μόνο που έκανα εγώ ήταν να τους δείξω στο 85΄ το όνομά μου. Δεν έκανα κάτι παραπάνω».

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep