Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με αλλαγές στη μεσαία γραμμή

Ο Βύζας Μεγάρων θα προσπαθήσει να δείξει απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου το ίδιο πάθος που είχε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Ηλίας Φυντάνης μετά την ήττα (3-0) από την ομάδα του Αγρινίου είχε χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα πλασματικό και είχε τονίσει στους παίκτες του ότι αν δείξουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και πάθος και απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους. Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο την Κυριακή (03/03) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, αλλά τα πολλά προβλήματα αναγκάζουν τον τεχνικό του Βύζαντα να προχωρά σε αρκετές αλλαγές στη μεσαία γραμμή.

Εκτός της αποστολής που αναχώρησε το πρωί για τη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τιμωρημένοι Μπιτσάκος, Γκεμίσης, Σπαγής και ο Σιώκος λόγω τραυματισμού. Έτσι, στην 20άδα συμπεριλήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα με την προοπτική κάποιοι εξ αυτών να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Πουρής, Δημαράκης, Νικολόπουλος, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος, Μανδύλης, Λιόλιος, Ταμπάκης, Κατράνας, Αρναρέλης, Χαρτσιάς, Π. Βλάχος, Κρολ, Πούρνος, Ζάρκος, Κοκόλης, Μαντάς, Ποζίδης, Διαμαντόπουλος, Σταμέλος.

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 02:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep