Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντίο με αιχμές ο Φυντάνης!

 

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων.

 

 

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φιλική ήττα (3-0) του Βύζαντα Μεγάρων στη Θήβα από την ομώνυμη ομάδα, ο Φυντάνης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία. Αφορμή το... αδύναμο ρόστερ και η κόντρα του με τον παλαίμαχο και τεχνικό διευθυντή, Θοδωρή Αντωνάκο!

 

Όπως δήλωσε ο Φυντάνης: «Καταρχάς δεν γνωρίζω αν είναι πρόεδρος ο κύριος Τραγκουμανίδης. Δεν μπορώ να ακολουθήσω την τακτική και το θέατρο σκιών που θέλει να παίξει ο κύριος Αντωνάκος. Μπορεί να πήρε εντολή να λειτουργήσει την ομάδα, όμως όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Φυντάνης και ποιος ο Αντωνάκος. Ολοι ξέρουν ποιο είναι το έργο του Φυντάνη στην Παναχαϊκή και εγώ δεν θα πάρω μέρος στα έργα που θέλει να παίξει ο Αντωνάκος. Παραιτούμαι. Εκτός του λόγου αυτού είναι ότι έφερε στην ομάδα παίκτες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στη Β’ Εθνική και αυτό το είπα από την πρώτη στιγμή. Παρόλα αυτά η διοίκηση προχώρησε σε συγκεκριμένες κινήσεις και είναι πολύ αδύναμη για να σταθεί στην κατηγορία».

 

Στα του φιλικού, η Θήβα ήταν πολύ ανώτερη και έφτασε στο 3-0 με γκολ των Νταλάκα (40'), Καρακώστα (50'), Ευθυμίου (82').

 

ΘΗΒΑ: Δράμπαλης, Πλάτζος, Φέκας, Σταματέας, Ευθυμίου, Χατζάκης, Τσέλος, Νταλάκας, Καρακώστας, Κωστάλας, Καλιγέρης. Έπαιξαν και οι: Κοψαράκης, Λάμπρου, Γκαράκης, Τζήμας, Σταμέλος.

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μιχελής, Αρκουμάνης, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Μακρόπουλος, Γκούμας, Μωυσίδης. Ουαταρά, Λίτσης, Σανόκο, Ρούσσος. Έπαιξαν και οι: Νταντάμης, Γεωργακόπουλος Α., Παγώνης, Μπέριος, Γεωργακόπουλος Ανδ., Μίχας, Παυλής, Μητρογιάννης, Μουστάκης, Μεϊντής, Φραγκής, Βλάχος, Ροβίθης.

 

Last modified onΣάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2011 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep