Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντεπίθεση παραμονής

Η Αναγέννηση Επανομής ψάχνει βαθμούς στα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν για να επιστρέψει στις θέσεις παραμονής. Η Αναγέννηση Επανομής ψάχνει βαθμούς στα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν για να επιστρέψει στις θέσεις παραμονής.

Στην Επανομή θεωρούν κομβικά τα δύο διαδοχικά ματς που έχουν στην έδρα τους με Πανσερραϊκό και Δόξα Δράμας ώστε να μειώσουν την απόσταση από τις θέσεις της σωτηρίας.

Να ξεκολλήσουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας θέλουν στην Αναγέννηση Επανομής και τα δύο ματς που έχουν στην έδρα τους με τον Πανσερραϊκό και τη Δόξα Δράμας θα κρίνουν πολλά. Τα περιθώρια στενεύουν, αφού το πρωτάθλημα προχωρά και οι εντός έδρας υποχρεώσεις της Αναγέννησης αρχίζουν να μειώνονται.

Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας βέβαια δεν αφήνουν για ακόμη μια αναμέτρηση να σφραγιστούν εισιτήρια και έστω η ΠΑΕ να πάρει μια ανάσα από τους φιλοξενούμενους του Πανσερραϊκού που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα τους. Ευκαιρία για έσοδα που χάθηκε και στο ματς με την ΑΕΛ.

Στα αγωνιστικά επιστρέφει ο Νταντάμης, ενώ Μωϋσίδης, Παπατζίκος και Αναστασίου δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας Κώστα Βελιτζέλο.

Last modified onΤετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep