Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο με ονοματεπώνυμο»

Η διοίκηση της ομάδας των Μεγάρων με ανακοίνωση της αναφέρει πως δεν μπορεί να μπει σε διάλογο με ανώνυμους οπαδούς. Η διοίκηση της ομάδας των Μεγάρων με ανακοίνωση της αναφέρει πως δεν μπορεί να μπει σε διάλογο με ανώνυμους οπαδούς.

Η διοίκηση του Βύζαντα με ανακοίνωση της τονίζει πως δεν θα μπει σε διάλογο με ανώνυμες επιστολές και είναι η μόνη τα μέλη της διοίκησης έχουν την ευθύνη για την διαχείριση της ομάδας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε ενοχλήσει πολλούς που στην πλάτη της ομάδας "’έβγαζαν μεροκάματο " χρόνια τώρα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και δεν περιμέναμε να δούμε ήταν το να φτάσουν στο σημείο να υπονομεύσουν την προσπάθεια της ομάδας προκειμένου να καρπωθούν ίδιον όφελος.

Με ανακοίνωση της , η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων απάντησε στα ερωτήματα της ανοικτής επιστολής από ανώνυμο οπαδό της ομάδας των Μεγάρων. Τονίζει πως αποκλειστική υπεύθυνη για την διαχείριση και λειτουργία της ομάδας είναι η διοίκηση και κανείς άλλος, ενώ δεν δέχεται κρίσεις από ανθρώπους που δεν συμμετέχουν και δεν έδειξαν ενδιαφέρον στις ανοικτές συγκεντρώσεις.

«Σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στον χώρο της FOOTBALL LEAGUE αναρτήθηκε σήμερα " ανώνυμη επιστολή" στην οποία τίθενται κάποια ερωτήματα προς απάντηση. Ειναι προφανες βεβαια οτι δεν πρόκειται να απαντήσουμε σε ΔΗΘΕΝ "ανώνυμες" επιστολές επωνύμων και συγκεκριμένων ανθρώπων , που εδώ και καιρό καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία εκτοξεύουν λάσπη εναντίον της διοίκησης και της τιτάνιας προσπάθειας που κάνει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία ώστε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.

Είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε κάθε επώνυμη καλόπιστη κριτική που μας ασκείται όπου και αν γίνεται αυτή. Αλλωστε εμείς πρώτοι προσκαλέσαμε τον κόσμο να έρθει σε ανοικτές για όλους συγκεντρώσεις που κάναμε στα Μέγαρα για το μέλλον της ομάδας. Η συμμετοχή ελάχιστη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε ενοχλήσει πολλούς που στην πλάτη της ομάδας "’έβγαζαν μεροκάματο " χρόνια τώρα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και δεν περιμέναμε να δούμε ήταν το να φτάσουν στο σημείο να υπονομεύσουν την προσπάθεια της ομάδας προκειμένου να καρπωθούν ίδιον όφελος. Κάναμε λάθος… Είναι προφανές βέβαια ότι είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε κάθε επώνυμη καλόπιστη κριτική που μας ασκείται όπου και αν γίνεται αυτή. Αλλωστε εμείς πρώτοι προσκαλέσαμε τον κόσμο να έρθει σε ανοικτές για όλους συγκεντρώσεις που κάναμε στα Μέγαρα για το μέλλον της ομάδας. Η συμμετοχή ελάχιστη… Αποδεικνύεται βέβαια και σε αυτή την περίπτωση ότι η κριτική εκ των υστέρων είναι πιο εύκολη...

Καθιστούμε σαφές λοιπόν ότι την αποκλειστικη ευθύνη για την λειτουργία και την διαχείριση της ομάδας φέρει μόνο η διοίκηση και κανείς άλλος. Οι καλοθελητές - κουμανταδόροι ας καταλάβουν τελικά ότι δεν υπάρχει θέση στην ομάδα για αυτούς.

Η διοίκηση έχει γνώση των πραγμάτων και των καταστάσεων και είναι εδώ για να ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Last modified onΠέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2013 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep