Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πρέπει να κάνουμε φάσεις»

Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως τον προβληματίζει το ότι ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή και δεν έκανε ευκαιρίες. Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως τον προβληματίζει το ότι ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή και δεν έκανε ευκαιρίες.

Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως τον προβληματίζει η έλλειψη ευκαιριών της ομάδας του και το ότι είχε την υπεροχή χωρίς να κάνει φάσεις.

Στο πρώτο 40λεπτο ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κλασική φάση μπροστά στην εστία του Βύζαντα. Τελικά βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα και πήρε μια σημαντική νίκη.

«Σήμερα πετύχαμε μία σημαντική νίκη μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Καβάλα. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Παίξαμε αρκετά καλά, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δεν δεχτήκαμε πίεση σε κανένα σημείο. Πετύχαμε και τα τρία μας γκολ σε καθοριστικά για το ματς σημεία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγές και αυτή τη φορά μας βοήθησαν σημαντικά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την συμπαράστασή του. Θα συνεχίσουμε την δουλειά, γιατί όπως έχουμε πει ο δρόμος είναι μακρύς».

Είχατε την υπεροχή, αλλά δεν κάνατε ευκαιρίες, όπως και στο ματς με την Καβάλα. Τι έφταιξε;

«Δεν έχετε δίκιο, στο ματς με την Καβάλα κάναμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Δεν είναι συγκυριακό, με προβληματίζει αυτό το θέμα και το επεσήμανα πριν το παιχνίδι, αλλά και στο ημίχρονο στους ποδοσφαιριστές μου. Οι παίκτες ήξεραν ότι ο Βύζας θα κάνει μαζική άμυνα στα δύο τρίτα του γηπέδου κι έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα. Σίγουρα όταν υπάρχουν εννέα παίκτες στην περιοχή δεν είναι εύκολο. Πρέπει να βγάλεις την μπάλα στα άκρα και νομίζω πως έπρεπε να έχουμε ένα κλικ πιο πάνω σε ταχύτητα. Αν παίξεις πιο γρήγορα μπορείς να διασπάσεις μια άμυνα που είναι κλειστή και να την οδηγήσεις πιο εύκολα στο λάθος. Το γκολ ήταν θέμα χρόνου, αφού η πίεση που ασκήσαμε μεγάλωνε και θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν είχαμε ανοίξει το σκορ. Επίσης, μας βοήθησαν και οι αλλαγές για να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε το σκορ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep