Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κωφίδης: «Φυσιολογικό...»

Ο Σάββας Κωφίδης χαρακτήρισε την ΑΕΛ πολύ ανώτερη της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-0) της ομάδας της Πέλλας στο AEL FC Arena o Κωφίδης τόνισε: «Αναμφίβολα από την αρχή του αγώνα η ΑΕΛ ήταν ανώτερη από εμάς. Έκανε το παιχνίδι της, έχασε ευκαιρίες και εμείς προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να γίνουμε απειλητικοί. Κατά διαστήματα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάτι καλό, αλλά δεν είχαμε την τελική πάσα.

Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα μετά την αποβολή. Δεν είχαμε επιλογές, μας έλειπαν παίκτες και γυρίσαμε έναν επιθετικό στη μεσαία γραμμή. Το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κλειδί... Όλα αυτά μας επηρέασαν και έτσι ήρθε φυσιολογικά αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε βελτιωμένοι, αλλά σας λέω ότι είμαστε νέα ομάδα που θέλει χρόνο για να έχει ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Για την ΑΕΛ είπε: «Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι ανήκει στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί είναι η θέση της και λόγω γηπέδου και λόγω κόσμου και λόγω ομάδας και λόγω ιστορίας γενικά». Στο τέλος και σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σαμαρόπουλου ήταν τραβηγμένη.

 

 

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep