Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οργισμένος Χάβος!

Ο Μάκης Χάβος ήταν έξαλλος με την αντιμετώπιση που έχει ο Παναιτωλικός από τη διαιτησία.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δεν δίστασε μετά την ισοπαλία (0-0) με την Καβάλα να υποστηρίξει ότι πολλοί θορυβήθηκαν από το 3Χ3 των «καναρινιών» και εξέφρασε έντονα παράπονα από τη διαιτησία!

Αρχικά ο Χάβος είπε: «Είχαμε πολλούς λόγους για να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι και προστέθηκε ακόμα ένας, θέλοντας να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη σε ένα δικό μας παιδί, τον Γιάννη Ιωάννου που σήμερα έχασε τον πατέρα του. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε καλά. Είχαμε καλή ανάπτυξη, είχαμε ρυθμό και καλές συνεργασίες μέσα στο γήπεδο και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου το γκολ. Δυστυχώς δεν ήρθε και ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, όσο περνούσε ο χρόνος και δε σημειώναμε γκολ, σίγουρα βάραιναν τα πόδια των ποδοσφαιριστών και τα πράγματα γινόταν δυσκολότερα. Θεωρώ ότι δε μας βοήθησαν καθόλου οι αλλαγές εκτός του Τζούνιορ και γι’ αυτό υπεύθυνος είμαι εγώ και αναλαμβάνω την ευθύνη.

Θέλω να πω και δύο πραγματάκια ακόμη: Νομίζω ότι η ομάδα μας κάνοντας τρία στα τρία, θορύβησε αρκετούς και ο νοών νοείτω. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, σεβόμαστε όλους τους διαιτητές, σεβόμαστε όλο τον κόσμο. Όποιος δε σεβαστεί τον Παναιτωλικό, το δηλώνω δημοσίως, δε θα τον σεβαστούμε ούτε εμείς! Πρώτη φορά το λέω και τελευταία. Ο Παναιτωλικός είτε το θέλουν είτε όχι, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα, να βγάλουμε την ομάδα εκεί που πρέπει, στην Α΄Εθνική! Κάποιοι όμως φαίνεται ότι δε θέλουν!
Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που και σήμερα μας βοήθησε ερχόμενος στο γήπεδο παρότι ήταν Τετάρτη και στο τέλος τον ευχαριστώ και πάρα πολύ για το χειροκρότημα στα παιδιά.

Νομίζω είχε τρεις χιλιάδες κόσμο σήμερα. Καταλαβαίνετε. Δε θέλω να πω κάτι περισσότερο γιατί υπάρχουν και αθλητικοί δικαστές. Δε θα λύσω εγώ τα θέματα τα δικά τους. Όποιος ήταν στο γήπεδο, κατάλαβε»».

Σε ερώτηση για τον αν ο Παναιτωλικός έχει χάσει χρόνο με τις δύο συνεχόμενες γκέλες, απάντησε:

«Σιγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχαμε κερδίσει στην Καλλονή και σήμερα, αλλά θεωρώ ότι έχοντας ακόμη δεκαοκτώ παιχνίδια, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Σας το έχω πει απ΄την αρχή ότι η Β΄Εθνική είναι ένας μαραθώνιος, Τετάρτη, Κυριακή, Τετάρτη. Πρέπει να δούμε και τι θα κάνουμε και με το φρεσκάρισμα των παικτών. Κάνουμε συνεχώς αναλύσεις αίματος για να δούμε πού βρίσκονται. Δεν παίρνονται οι αποφάσεις τυχαία από κανέναν μας».

Σε επόμενη ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο στο αρνητικό αποτέλεσμα και οι καθυστερήσεις του αντιπάλου, ξεκαθάρισε:

«Τέτοιο ποδόσφαιρο εγώ δεν έμαθα και ούτε θέλω. Το να λες στους παίκτες, πέστε κάτω, ή να αργούμε για να πάρουμε μια ισοπαλία…δεν ξέρω. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται αλλιώς το ποδόσφαιρο. Εγώ θέλω έναν Παναιτωλικό επιθετικό με όλες τις τάσεις που υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Λάθη θα κάνω και εγώ. Ούτε Θεός είμαι ούτε ο Μουρίνιο!».

Για το αν η διαιτησία επηρέασε τους ποδοσφαιριστές, είπε:

«Το κυριότερο! Εδώ εκνεύρισε εσένα και εμένα, δεν θα εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές; Τι είναι οι ποδοσφαιριστές; Χαζοί; Όταν κόβεται ο ρυθμός του παιχνιδιού…Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα για τον κόσμο. Γιατί πληρώνει εισιτήριο ο άλλος; Είμαι πάρα πολύ οργισμένος! Πάρα πολύ οργισμένος! Πρέπει να σεβαστούν τον Παναιτωλικό!».

Πηγή:www.panaitolikos1926.gr

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep