Κόλτσης: «Έλειπε ο ρυθμός»

Ο Γιώργος Κόλτσης δεν είχε άποψη για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛΚ.

Ο συνεργάτης του προπονητή της Καλλονής, Μπάμπη Τεννέ, ο Γιώργος Κόλτσης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Εθνικό Γαζώρου: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν βρήκαμε ρυθμό και η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ οργανωμένη. Έγιναν πάνω από 10,15 διακοπές, με συνέπεια να μην βρούμε ρυθμό. Ο Εθνικός έπαιξε στο μισό γήπεδο και έκλεισε τους χώρους. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις λιγοστές ευκαιρίες που κάναμε Τα παιδιά προσπάθησαν. Ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση»,

Για τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών στο τέλος ανέφερε: «Ο Κριπιντίρης είπε ότι ήταν χέρι. Εγώ δεν μπόρεσα να δω κάτι».

Ο αρχηγός, Μιχάλης Κριπιντίρης δήλωσε: «Ο Εθνικός Γαζώρου είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα. Το πρώτο 45λεπτο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πολύ δύσκολο ματς με την Παναχαϊκή. Όπου κι αν παίζουμε, κυνηγάμε τη νίκη και αν νικούσαμε σαφώς τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για εμάς».
Για τη φάση των διαμαρτυριών της ΑΕΛΚ συμπλήρωσε: «Θα φανεί καλύτερα στην τηλεόραση, αλλά κατά την άποψή μου ήταν πέναλτι. Το χέρι δεν ήταν κολλημένο στο σώμα…».

 

 

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep