Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε δύο μήνες ο Ραπτάκης

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο αμυντικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Ραπτάκης υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο.

Η θεσσαλική ΠΑΕ ενημέρωσε την Κυριακή (17/02) ότι στέφθηκε από επιτυχία η επέμβαση του Δημήτρη Ραπτάκη για αφαίρεση οστεοειδούς οστεώματος στην περιοχή του ισχίου. Η περίοδος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου 2 μήνες, ενώ δόθηκαν οι σχετικές ευχές για περαστικά και γρήγορη επάνοδο.

Ο ποδοσφαιριστής με επιστολή του θέλησε να ευχαριστήσει τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για την υποστήριξη και την συμπαράσταση που μου πρόσφερε απλόχερα μέσα από την προσωπική τους παρουσία την ημέρα της εγχείρησης μου στο Ευγενίδειο νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους που διέθεσαν χρόνο για να μου δείξουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους οπως και σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή που περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές όπως και εγώ αυτή την στιγμή.
Μέσα από προσωπική εμπειρία όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εμπιστευτούμε και να αγκαλιάσουμε τις προσπάθειες που κάνει ο ΠΣΑΠ για το καλό των ποδοσφαιριστών».

 

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2013 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep